•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx Porodični dan za pamćenje uz novu družinu

Poletite sa Manu Munjom u nove avanture, ili upoznajte stanovnike Ružnjićgrada u kom žive plišane igračke u nedelju, od 12 do 17 časova na Porodičnom danu u bioskopima Cineplexx. Uz kupljenu ulaznicu najsrećniji posetioci dobijaju poklon magazin za decu „Mali Politikin zabavnik”, „Mali Neven” ili „Neven”.

Karte su u prodaji!

U neodoljivom gradiću Ružnjogradu slavi se čudno i drugačije, lepota je u oku posmatrača, a naši junaci Ružnjići suočavaju se sa time šta znači biti drugačiji, boriti se sa željom da budeš voljen, i konačno otkriti da je najvažnija stvar saznati ko si zaista. Ekipu sinhronizacije čine: Sara Jovanović, Ivan Jovic Ikac, Slaven Došlo, Jelena Jovičić, Boris Milivojević, Dušica Novaković, Bojan Perić i Marko Gvero. Ekipa sinhronizacije obratiće se gledaocima u bioskopu Cineplexx 4D Delta City, pred projekciju u 14 časova.

Manu Munja je moderna priča o tome kako potpuni stranci mogu da žive zajedno u jednom društvu. Manu odrasta verujući da je galeb, kao njegovi roditelji Iv i Blanš, i brat Luka. Trudi se da pliva, lovi ribu i leti poput njih, ali izgleda da nije mnogo nadaren. Nominovan za najbolji scenario na Međunarodnom festivalu animiranog filma FMX Festival u Nemačkoj i dobitnik prve nagrade na dečijem festivalu u Amsterdamu za projekat koji najviše obećava, ovo je film koji ne smete propustiti. Lena Kovačević izvodi glavnu numeru u filmu, a ostatak ekipe sinhronizacije je: Ognjen Drenjanin, Branislav Platiš, Vladimir Vasilić, Đorđe Simić, Miomir Dragićević, Sofija Trifunović, Jovana Cavnić, Simona Ćirović, Ana Mirović, Peđa Damnjanović, Jelena Popivoda, Marko Dolaš, Milan Zoričić i Zoran Stojić.

Trejler filma ,,Manu Munja“: https://youtu.be/SK79cQGb_rA

Trejler filma ,,Ružnjići“: https://youtu.be/XGJaqAyCTmA

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....