•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u Čačak

Nakon rasprodatih projekcija pod otvorenim nebom u Sremskoj Mitrovici, Cineplexx bioskop na otvorenom stiže u Čačak. Svake večeri u STOP SHOP Čačak ritejl parku od 23. do 25. jula će biti organizovana projekcija najnovijeg filma „Svemirski basket: Novo nasleđe“ sa LeBronom Džejmsom u glavnoj ulozi.

Cena ulaznice će biti 300 dinara i projekcije filmova kreću od 21 čas, dok prodaja ulaznica počinje sat vremena pre početka projekcije.

„Svemirski basket“ nam otkriva koliko su daleko neki roditelji spremni da idu kako bi se povezali sa svojom decom. LeBron i njegov sin Dom zarobljeni su u digitalnom prostoru i LeBron mora da ih odvede kući na sigurno, vodeći sa sobom i Bagsa, Lolu i celu bandu notorno nedisciplinovanih Looneyja Tunesa. U filmu „Svemirski basket“ se pojavljuju i mnoge profesionalne košarkaške zvezde u ulogama u kojima ih do sada niste videli.

Gledanje filmova u Cineplexx bioskopu na otvorenom je organizovano pomoću slušalica, tako da je neophodno da se ponesu slušalice i mobilni telefon. Na licu mesta, preko zvanične WI-FI mreže i odgovarajuće prodavnice (Google Play, App Store ili AppGallery), preuzima se aplikacija LISTEN EVERYWHERE i uživa u savršenom zvuku filma.

Za savršen filmski ugođaj na otvorenom, Cineplexx grickalice su neizostavan detalj.

RASPORED CINEPLEXX BIOSKOPA NA OTVORENOM PO GRADOVIMA:

GRAD

DATUM

PROJEKCIJA U 21h

Čačak

23 – 25. jul

Svemirski basket: Novo nasleđe

Lazarevac

30. jul – 1. avgust

Svemirski basket: Novo nasleđe

Vršac

6 – 8. avgust

Odred otpisanih – nova misija

Sremska Mitrovica

13 – 15. avgust

Odred otpisanih – nova misija

Požarevac

20 – 22. avgust

Glavni heroj

Subotica

27 – 29. avgust

Glavni heroj

Podeli:



Preporucujemo