•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx ne odustaje od investiranja u Srbiju i dovodi IMAX tehnologiju u novi bioskop u Galeriji

Vodeći bioskopski lanac u regionu Cineplexx nastavlja sa višemilionskim investicijama u srpsko tržište i uskoro otvara najveći i najsavremeniji bioskop, sa do sada neviđenom tehnologijom u Srbiji, najavio je danas rukovodeći partner kompanije Kristof Papusek u intervjuu za Tanjug.

Novi bioskop Cineplexx Galerija Belgrade, u sklopu projekta Belgrade Waterfront gledaocima će ponuditi najveće platno u multipleks bioskopu u regionu, ukupne površine 336 m2 i dužine 24m, što je skoro dva puta veće od teniskog terena, kao i IMAX® tehnologiju, koja bioskopsko iskustvo podiže na najviši mogući nivo na svetu.

IMAX® predstavlja potpuno jedinstven sistem, koji se sastoji od niza novih tehnologija, počev od IMAX® kamere, filmskog formata, specijalnog projektora i na kraju same bioskopske sale. Džinovsko platno i svi elementi IMAX® tehnologije će postaviti nove standarde gledanja filmova kod nas, jer je ova tehnologija sinonim za kristalno čistu sliku, laserski precizan zvuk i poseban raspored sedišta u sali, koja je izgrađena prema specijalnim kriterijumima tako da je svako mesto najbolje.

Najveći bioskop u Srbiji će zauzimati površinu od preko 4.000 m2 sa ukupno 9 sala i više od 1.700 sedišta. U tri sale biće zastupljena ATMOS tehnologija i Real D Ultimate platno, a u ostalim JBL Sound Performance zvuk. Cineplexx Galerija Belgrade će ponuditi i izuzetnu udobnost u vidu specijalnih sedišta - elektronska sedišta (VIP deluxe), sofe, lovebox i ljubavna sedišta. Po prvi put u Srbiji, u ovom bioskopu će biti postavljeni i automati za kupovinu ulaznica.

G. Papusek je izjavio: ,,Uprkos trenutnim velikim gubicima uzrokovanim pandemijom, ograničenim poslovanjem sa umanjenim kapacitetima u salama i odsustvom velikih naslova u narednim mesecima, odlučili smo da nastavimo sa investiranjem. Srpska publika voli film i sa velikim uzbuđenjem ide u bioskope. Doživljaj koji bioskopi pružaju u velikoj meri se razlikuje od kućnog okruženja koje nude video platforme. Naš zadatak je da obezbedimo što bolje uslove za takvo iskustvo u modernim i dobro opremljenim bioskopima, bez obzira da li su ostvarenja nastala u lokalnoj-srpskoj i regionalnoj produkciji ili su nastala u različitim svetskim kinematografskim centrima.“

,,U trenutnim okolnostima potrebno je slati pozitivne signale privredi i građanima kako bi se nastavio svakodnevni život koji podrazumeva i uživanje u bioskopskim projekcijama i drugim kulturnim sadržajima, uz poštovanje svih propisanih mera,“ dodao je.

Ceo intervju sa g. Papusekom dostupan je na Tanjugovom servisu.

Podeli:



Preporucujemo