•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx partner 54. Filmskih susreta u Nišu

Najstarija manifestacija posvećena domaćem igranom filmu i jedan od najstarijih festivala u regionu i ove godine ugostiće elitu domaćeg glumišta u gradu na Nišavi 54. put. Ovoj jedinstvenoj manifestaciji u našoj zemlji ponosni partner po treći put biće bioskop Cineplexx Niš, koji će posetiocima pratećeg programa od 25. do 29. avgusta od 18 časova otvoriti vrata. I ove godine, ulaz za posetioce pratećeg programa Filmskog festivala je besplatan.

Kako bismo na još pompezniji način dali svoj doprinos kinematografiji u Nišu, bioskop Cineplexx Niš će u subotu 31. avgusta, obradovati sve svoje posetioce sniženom cenom karte od 200 dinara za sve projekcije tog dana! Karte su prodaji!

Festival koji je osnovan na inicijativu Udruženja filmskih glumaca Srbije, ove godine slavi 54. rođendan. Kompanija Cineplexx prati interesovanje Nišlija i podržava filmske, kulturne manifestacije, koje su od značaja za lokalnu zajednicu, kako bi dala svoj doprinos kvalitetnijem kulturnom životu grada u kome se nalazi, pa je tako treću godinu zaredom značajna podrška ovom prestižnom Festivalu.

Pored zvaničnog takmičarskog programa koji obuhvata najznačajnija domaća filmska ostvarenja iz protekle godine, Festival organizuje i prateće manifestacije tokom svih dana festivala.

Detalje pratećeg programa u bioskopu Cineplexx Niš možete videti dokumentu u prilogu.

Glumcima se za najbolje glavne i sporedne uloge dodeljuju Nagrade Car Konstantin i Carica Milica, Naisa – gran pri festivala, povelje za najbolje uloge, Ona i Onnagrada Večernjih Novosti, kao i FIPRESCI nagrade. Ponosni što smo deo najdugovečnijeg filmskog festivala.

Prateće manifestacije 54. Festivala glumačkig ostvarenja domaćeg igranog filma svi posetioci moći će da pogledaju u bioskopu Cineplexx Niš, od 25. do 29. avgusta od 18 časova, a ulaz je za sve posetioce besplatan.

Nišlije zaista mogu računati na pravo filmsko slavlje u bioskopu Cineplexx Niš, uz dodatno uživanje 31. avgusta uz neverovatnu cenu karte od 200 dinara za sve projekcije.

Slavimo film, umetnost i kulturu!

Prateći program 54. Filmskih susreta u bioskopu Cineplexx Niš

NEDELJA, 25.08.2019. Kino region - ,,Volja Božija“ i ,,Čuvari“ – 18h

PONEDELJAK, 26.08.2019. Kino region - ,,Poslednji Srbin u Hrvatskoj“ – 18h

UTORAK, 27.08.2019. Kino region - ,,Aleksandra“ – 18h

SREDA, 28.08.2019. Kino region - ,,The Books of knjige“ – 18h

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...