•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx-uj se i osvoji sjajne poklone

Dok polako ispraćamo leto i vraćamo se redovnim obavezama, kada igrališta zamene školske klupe, a kafu u omiljenom kafiću kancelarija, idealno vreme za opuštanje su Cineplexx bioskopi. Najnoviji filmovi, najbolje grickalice i udobne sale, a ako uz to dodamo i po jednu ,,srećnu projekciju“ dnevno u periodu od 12. septembra do 12. oktobra, jesen može da počne na neočekivano dobar način.

Nova kampanja CINEPLEXX-UJ se i osvoji sjajne poklone, sprovodi se u svim bioskopima širom Srbije u kojima će u toku dana, na jednoj, nasumično izabranoj projekciji, po sistemu ,,srećnog sedišta“, posetioci bioskopa biti u prilici da osvoje neke od poklona koje smo pripremili za njih. Dakle, potrebno je samo da izaberete film, jer možda baš vaša projekcija bude srećna i donese vam neke od fantastičnih poklona...

U saradnji sa Kampsterom, za vas smo izabrali najbolje obrazovne kurseve koji će vam pomoći da naučite i usavršite neke od najtraženijih veština današnjice. Takođe, neki od vas će imati priliku da ove jeseni osete čari Češke i posete jednu od najlepših evropskih metropola, Prag, jer zajedno sa agencijom Balkan Fun u svakom Cineplexx bioskopu poklanjamo po jedno putovanje za dvoje za ovaj magični grad u okviru kampanje. Pored obrazovnih kurseva i putovanja, očekuju vas i dečiji rančevi, notesi, kišobrani, eksterne baterije i led svetla za čitanje, a sve inspirisano omiljenim Cineplexx bioskopima.

Sve što je potrebno da uradite je da izaberete željeni film i smestite se udobno u naše fotelje, jer možda baš vaša odabrana projekcija bude srećna i donese vam neki od fantastičnih poklona.

Čekamo vas u svim Cineplexx bioskopima da zajedno uživamo u aktuelnim filmskim ostvarenjima i podelimo mnoge zanimljive poklone.

Cineplexx filmske preporuke za jesen pred nama su u nastavku:

,,Sveta Petka: Krst u pustinji“ – https://youtu.be/09gyyfqDLP8

,,Pad“ od 15.9. – https://youtu.be/vpQUGMGLSjM

,,Put oko sveta za 80 dana“ od 22.9. – https://youtu.be/q-8Dkhn5QiM

,,Avatar“ prvi deo, najava; od 22. 9. – https://youtu.be/5f4y_criI_w

,,Ala je lepo ovaj svet” – od 22.9 - https://youtu.be/Rc7sH6o7EhY

,,Ne brini draga“ od 22.9. – https://youtu.be/Rz8xWdxqXOI

,,Osmeh“ od 29.9. – https://youtu.be/KjjXJ98R41w

,,Karta za raj“ od 29.9. – https://youtu.be/WwZC8JHibT4

,,Finikove avanture“ od 29.9. - https://youtu.be/jm3PCEDyFaw

,,Žena kralj“ od 6.10. - https://youtu.be/1f1xofr6Q0g

,,Amsterdam“ od 6.10. – https://youtu.be/VJ9NBAbkISk

,,Trag divljači“ od 6.10. – https://youtu.be/VQD4AcZXtS0

,,Šape gneva: Legenda o Henku“ od 6.10. - https://youtu.be/AB5z9L8UBK4

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila