•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cinestar bioskopi sa pet zvezdica stižu u Zrenjanin!

Bioskop sa pet zvezdica poslednje generacije, najvećeg regionalnog lanca multipleksa CineStar, biće svečano otvoren u utorak 9. februara u zrenjaninskom Aviv Parku. Prvi radni dan bioskopa za sve posetioce je dan kasnije, 10. februar. Posle bioskopa u Pančevu, ovo je drugi objekat koji će ova internacionalna kompanija otvoriti u Srbiji, dok je uskoro planirana izgradnja najvećeg i do sada neviđenog multipleksa u našoj zemlji, u novosadskom Šoping centru BIG.

Bioskop u Zrenjaninu imaće četiri dvorane, sa ukupno 500 mesta, opremljene po najvišim tehničkim standardima. Jedna od njih biće eXtreme sala, novost na ovim prostorima i zlatni standard CineStara. Potpuno uživanje očekuje i najmlađe posetioce - novitet po kom će se zrenjaninski bioskop razlikovati od ostalih je dečija igraonica i rođendaonica koja se prostire na 80 kvadratnih metara, a opremeljena je Play Station konzolama.

- Gigantsko platno od čak 100 metara kvadratnih, premazano srebrom, Ginisov rekorder, najsvetliji Barko projektor na svetu, samo su neke od do sada neviđenih tehničkih prednosti eXtreme sale. Uz kristalno čistu sliku, ide i kristalno čist zvuk koji u ovu dvoranu donosi najmoderniji JBL zvučni sistem na svetu. Ukratko - CineStar eXtreme format znači veće platno, jači zvuk, jači doživljaj– ističe Zoran Savić, direktor Blitz-CineStara u Srbiji i dodaje da je ova kompanija posebno ponosna na dečiji kutak u bioskopu kom će se najviše obradovati najmlađi Zrenjaninci.

On dodaje da će sve sale novog zrenjaninskog multipleksa imati platna od zida do zida, na kojima će filmovi oživljavati uz pomoć najnovije realD 3D tehnologije. Tu su, kako prvi čovek CineStara za Srbiju ističe i ljubavna, VIP i Love Box sedišta, koja obezbeđuju veću privatnost i veći bioskopski komfor.

-Tu su i prepoznatljive akcije, poput skrivene i ponoćne pretpremijere, matine za porodice i decu, „Moj CineStar utorak“ - povoljniji dani za bioskop, „Zvezda je rođena“ - proslave rođendana, lojalti programi koji će omogućiti kupovinu ulaznica online, besplatan parking i još mnogo toga… Zahvaljujući njima, naši gosti, između ostalog će imati priliku da ulaznice kupuju i rezervišu putem računara ili mobilnih telefona, po nižim i povlašćenim cenama. Pored uživanja u filmskim projekcijama, posetioci zrenjaninskog CineStara moći će da se okrepe u bioskopskom kafeu, da organizuju događaj ili poslovni skup. Mislili smo i na sugrađane sa posebnim potrebama i teškoćama u kretanju za koje u svakoj sali zrenajninskog bioskopa postoji rezervisano mesto – dodaje Savić.

*****************************

O kompaniji- Brend CineStar razvio se iz bioskopa kompanije Kieft & Kieft Filmtheater GmbH, koja je, nakon preko četiri decenije rada kao operater klasičnog bioskopa, još 1993. otvorila svoj prvi multipleks u Nemačkoj, te brend od tada predstavlja veličanstveni spoj jedinstvene arhitekture, vrhunskog komfora, sofisticiranog enterijera, kao i inovativnih tehnologija zvuka i slike – sa više od 100 multipleksa - i to ne samo u Nemačkoj, nego u više evropskih zemalja (Češka, Švajcarska, Hrvatska, Bosna i Hercegovina).

Investicija CineStara i lokalnih investitora u tri projekta vredna više miliona evra donosi u Srbiju 18 sala sa ukupno 2800 sedišta. Kompanija Blitz CineStar, vlasnik najvećeg lanca multipleksa sa projektima koji se dovršavaju broji 17 multipleksa u regionu i 110 digitalnih dvorana, uključujući IMAX® i 4DX, kao i blizu 19 000 sedišta. Godinama unazad predstavljaju jedan od najpoznatijih brendova u regionu i najveći bioskopski operater, koji u 2016. očekuje neverovatnu brojku od preko 4.000.000 kupljenih bioskopskih ulaznica.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu