•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Claire Danes se porodila pre dve nedelje, a već želi da radi

Lepa glumica Claire Danes (33) pre dve nedelje rodila je sina Cyrusa, a u februaru će osvanuti na naslovnoj strani magazina Elle sa zanosnim fotografijama koje je snimila nekoliko meseci pre poroda.
U intervijuu za isti magazin ispričala je i kakva je osoba i majka.

„Srećna sam što imam tako fleksibilno zanimanje poput glume koje mi omogućuje da se brzo vratim poslu, a ujedno budem i često sa svojim detetom. Da sam domaćica i majka koja je stalno sa decom kod kuće, uverena sam da bih loše odigrala roditeljsku ulogu” – kaže Claire i dodaje:

“Uvek sam htela da imam decu, ali drago mi je da sam sa tom odlukom čekala do sada.

Claire je od 2009. u braku sa glumcem Hughom Dancyjem (37) koga opisuje svojom srodnom dušom. Zajedno su od 2007. godine, a upoznali su se na snimanju filma "Evening".

Ranije je osvojila Zlatni globus za najbolju glumicu u televizijskoj seriji "Homeland".

“Hvala suprugu, mojoj ljubavi, ocu moga deteta. Ništa ne bih uspela bez njega. Strašno ga volim” – kazala je glumica tada.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu