•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cliffhanger (1993)

Gabe Walker je bio član gorske službe spašavanja sve do nesreće. Ma koliko se trudio da spasi devojku svog najboljeg prijatelja od pada u ponor nad kojim se našla, ona je doslovno iskliznula iz njegovih ruku i zbog toga je on napustio taj posao. Nakon što se smestio u Denveru, Gabe se vraća u gorsku službu samo kako bi nagovorio svoju devojku Jessie da napusti posao i pođe s njim u Denver. I dok Gabe pokušava da nagovori Jessie, u vazduhu iznad njih se događa prava drama. Psihotični Eric Qualen i njegova grupa kriminalaca otela je avion koji je prevozio milione dolara. Ali avion se sruši i oni se nađu u klopci na vrhu planine prekrivene snegom.

Prvenstveno na preporuku dobro obavljenog posla u filmu "Umri muški 2“, Renny Harlin je dobio priliku da režira ovaj uzbudljiv avanturistički triler. Ljubitelji visina, ekstremnog planinarenja i penjanja sa velikom pažnjom će gledati kako realno je Harlin uspeo da prenese sve opasnosti i klopke koje su sastavni deo ovog adrenalinskog iskustva, dok će ljubitelji trilera i akcije takođe doći na svoje kroz izvrsno realizovane snimke borbi na rubu planine, prvenstveno jer su delimično snimane na stvarnim lokacijama, a ne u studiju.

Stallone se odlično snašao u glavnoj ulozi u filmu, a društvo mu prave Janine Turner, a tu je i briljantni John Lithgow u ulozi zlikovca spremnog na sve.

Žanr:akcija, avantura, triler
Godina:1993
Reziser:Renny Harlin
Scenario:John Long, Michael France
Uloge:Sylvester Stallone, John Lithgow, Michael Rooker
Uzrast:R
Award:Nominovan za 3 Oscara, 1 nagrada i 7 nominacija
Studio:Carolco Pictures, Canal+, Pioneer
Zemlja:Italija
Jezik:Engleski
Trajanje:112 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...