•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cobie Smulders

Jacoba Francisca Maria "Cobie" Smulders (rođena 3. Aprila, 1982) je kanadska glumica i bivša manekenka, najpoznatija po svojoj ulozi Robin Šerbatski u Si-Bi-Esovoj seriji “Kako sam upoznao vašu majku”.

Rođena je u Vankuveru kao kći oca Holanđanina i majke Britanke. Ime Jacoba dobila je po svojoj prateti, a kasnije je dobila nadimak Cobie.

Kao dete želela je da bude doktor ali je kasnije počela da je zanima gluma. Počela je da glumi još u srednjoj školi. Srednju školu je završila 2000. godine sa odlučnim uspehom te je proglašena najboljom u svojoj klasi.

Kao tinejdžerku otkrili su je i počela je da se bavi manekenstvom gde je dobila mnogo revija. Kada je dobila ulogu Robin u seriji “Kako sam upoznao vašu majku”, izašla je iz sveta manekenstva i prihvatila ulogu koja ju je proslavila.

2008. godine objavila je da je trudna sa dečkom Taranom Kilamom i da očekuju bebu u proleće 2009. godine. Dobra je prijateljica sa glumicom Alison Hanigan.

Filmografija:

2001 Candy from Strangers Martina

2004 Walking Tall Eye candy

2004 Ill Fated Mary

2005 The Long Weekend Ellen

2006 Escape Psychotic brunette

2006 Dr. Miracles Mrs. Peterson

2007 The Storm Awaits Anabella DeLorenzo

2009 The Slammin' Salmon Tara

2011 Grassroots Clair

2012 The Avengers Maria Hill

Televizija:

2002 Special Unit 2 Zoe

2002 Jeremiah Deborah

2003 Tru Calling Sarah Webb

2003–2004 Veritas: The Quest Juliet Droil

2004 Smallville Shannon Bell

2005 The L Word Leigh Ostin

2005 Andromeda Rhade's wife

2005 How I Met Your Mother Robin Scherbatsky

2010 How to Make It in America Hayley

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
U prodaji poslednji kontingent karata za večerašnji...