•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Colin Firth će se boriti protiv zombija u akcionoj komediji ’New York Will Eat You Alive’

Oskarom nagrađeni glumac Colin Firth pravi skok u horor žanr pridruživši se predstojećem zombi filmu, koji je trenutno pod uslovnim nazivom ’New York Will Eat You Alive’. Akciona komedija STXfilms i Tencent Pictures biće zasnovana na digitalnom stripu Zombie Brother koji je kreirao Jia Haibo.

„Oduvek smo želeli da ovo odradimo na način koji će oživeti izvorni materijal i podići akciju, a taj cilј ne možete da postignete bolјe od angažovanja Colina Firth-a“, rekao je Adam Fogelson, predsedavajućeg grupe STXfilms Motion Picture Group. Izjava. "Od King's Speech do Kingsman-a, Colin uvek izvodi predstavu kalibra Oskara. Oduševlјeni smo što smo se ponovo okupili s njim u ’New York Will Eat You Alive’ u ulozi koja će mu omogućiti da se zabavi dok prikazuje njegov mrtvi humor i strip tajming".

Zombie Brother započeo je 2011. kao serijski strip, pre nego što je od njega napravlјena animirana serija koja je emitovana 2013. Priča je smeštena u grad H, mesto gde je drevni kovčeg kontaminirao vodosnabdevanje. Ljudi koji piju vodu pretvoreni su u "Zombie Brothers" koji moraju da jedu druge da bi evoluirali. Glavni lik izolirani, običan dečak koji je primoran da izađe iz njegove zone komfora u veliki, široki, zombi zaražen svet kako bi pronašao njegovu nestalu devojku.

Tod Strauss-Schulson, čiji su prethodni zasluge romantična komedija ’Isn't It Romantic’ i nastavak avanturističke komedije ’A Very Harold & Kumar 3D Christmas’, je priključen da režira adaptaciju, koju koproduciraju Tencent, STXfilms, Channing Tatum, Reid Carolin i Peter Kiernan's Free Association i Ged Doherty iz Above The Line Productions.

Iako je studio očigledno veoma uzbuđen zbog Firtha u poslu, njegovo učešće je prilično iznenađujuće s obzirom na njegovu uobičajenu kinematografsku produkciju. Osvojivši Oskara za ulogu u istorijskoj drami ’The King's Speech’, kao i nominacije za performanse u ’A Single Man’, Firth je najpoznatiji po tome što se pojavlјivao u dramatičnim, često prilično sumornim filmovima, uklјučujući ’Girl with a Pearl Earring’, ’The Railway Man’ i špijunski triler ’Tinker Tailor Soldier Spy’.

Naravno, Colin Firth je poznat po tome što se bavio površno u komediji poput ’Bridget Jones's Diary’ and ’Mamma Mia!’. ’New York Will Eat You Alive’ takođe je daleko od prvog Firth-ovog prodora u svet stripova, jer je glumac glumio tajnog agenta Harry Hart-a u oba nastavka akcione franšize reditelјa MatthewVaughn-a ’Kingsman: The Secret Service’ i ’Kingsman: The Golden Circle’.

Firth-ova uloga u Kingsman-u bila je jednako zbunjujuća kao i njegova uloga u ’New York Will Eat You Alive’, ali ispostavilo se da je to bila jedna od najbolјih stvari u filmu. Govoreći o pridruživanju franšizi još 2015. godine, Firth-ove reči bi lako mogle da se primene na njegovu ulogu u predstojećoj zombi komediji. „Jedna od stvari zbog koje želite da budete glumac, govoreći samo u moje ime, jeste da je tu nešto infantilno“, rekao je.

"Obustavlјate nevericu, pretvarate se i ulazite u svet priča. Ako ćete da radite filmove koji prikazuju oštro ogledalo stvarnosti, to verovatno nije bilo ono u čemu ste bili dok ste bili mali, ali ovo je. Ovo je poput ulaska u cipele lјudi koji su bili vaši heroji, tokom odrastanja. Osećam se kao da je to bilo na umu kada se ovo stvaralo. To su bile stvari koje smo voleli dok smo bili deca i zaljubljivali se u bioskop “.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...