•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Color of Night (1994)

Dr. Bill Capa (Bruce Willis) je uspešni njujorški klinički psiholog koji doživi šok nakon što mu se jedna pacijentica baci s nebodera. Pokušavajući da prevlada tragediju, Bill otputuje prijatelju sa fakulteta i kolegi dr. Bobu Mooreu (Scott Bakula) koji u Los Angelesu takođe ima uspešnu ordinaciju. Dr. Moore trenutno vodi grupnu terapiju s pet pacijenata među kojima su i kompulzivni Clark (B. Dourif), nimfomanka Sondra (L.A. Waren), i agresivni Buck (L.Henriksen).

Jedne večeri dr. Moorea neko mučki ubije u njegovoj vili, a policija predvođena detektivom Martinezom (Ruben Blades) posumnja na krug njegovih pacijenata. Bill preuzme Mooreovu ordinaciju i započne strastvenu vezu sa zagonetnom Rose (Jane March) za koju se uspostavi da ima veze sa ubistvom...

Mnogi ovaj film porede sa filmovima Niske strasti, Fatalna privlačnost ili čak i sa filmom Psiho i uglavnom su kritike da je ovo loša kombinacija i loša kopija navedenih filmova, ali u svakom slučaju film Boja noći je zanimljivo filmsko ostvarenje u kome Bruce Willis pokušava da pobegne iz čisto akcionog šablonizovanih filmova poput serijala Umri muški koji je bio aktuelan u vreme snimanja ovog filma.

Žanr:misterija, romansa, triler
Godina:1994
Reziser:Richard Rush
Scenario: Billy Ray
Uloge:Bruce Willis, Jane March, Rubén Blades
Uzrast:R
Studio: Cinergi Pictures Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:121 minut
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila