•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Come Away (2020) - uskoro

Iz tragedije rađaju se dve legende: Petar Pan i Alisa u Zemlji Čudesa.

Dvanaestogodišnji David, desetogodišnji Peter i osmogodišnja Alice (Reece Yates, Jordan Nash i Keira Chansa) uživaju u detinjstvu u Engleskoj u kasnom 19. veku. Najviše se vole igrati u obližnjoj šumi i vlastitom vrtu. Njihovi roditelji Jack (David Oyelowo) i Rose (Angelina Jolie) odgajaju ih i potiču slobodan duh i bujnu maštu u svoje dece.

Ali njihovo detinjstvo nasilno prekida tragična smrt Davida, koji se udavi za vreme nevine dečje igre. Tuga i očaj uvlače se u porodice i prete uništenju cele porodice. Rose se povlači u sebe i odaje alkoholu a Jack se vraća svom starom poroku kocki i zapada u dugove. Alice odbija da prihvati činjenicu da Davida stvarno nema dok Peter krivi sebe za smrt brata.

Cela porodica polagano ali sigurno propada. Kako bi to sprečili Alice i Peter pronalaze zadnju snagu u sebi i svojoj mašti i kreću na neverovatnu pustolovinu u cilju spašavanja porodice. Put ih odvodi na ulice Viktorijanskog Londona gde otkrivaju tamnu i skrivenu prošlost svog oca.

Ohrabren, Peter shvata da put spasenja ne leži u tome da odraste i postane identičan svom pokojnom bratu, te odlazi u Neverland gde će zauvek ostati mlad. Za to vreme Alisa uranja u svoj svet mašte i živi u Zemlji Čudesa.

Glumci: Angelina Jolie, Gugu Mbatha-Raw, Michael Caine
Reditelj: Brenda Chapman

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...