•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Comic night događaj uz nastavak X-men sage

Jedna od najintrigantnijih priča X-men sage, ,,Mračni Feniks“ stiže na veliko platno bioskopa Cineplexx Niš u Stop Shop ritejl parku na Comic night događaju, 6. juna od 20 časova. Sve posetioce očekuje poklon ekskluzivni poster filma kao i bedž sa motivima ovog nastavka. Karte su u prodaji na blagajni bioskopa!

Najnovija priča iz X:men sage u fokus stavlja Džin Grej, koja ne uspeva da vlada svojim moćima nakon što je pogodi misteriozna kosmička sila. Džin koja se otima kontroli i povređuje one koje najviše voli, počinje da rastura silu koja drži X-Men na okupu. Kada porodica počne da se raspada, moraju naći način da se ujedine i ne samo sačuvaju Džininu dušu, nego i spasu planetu od vanzemaljaca koji žele da iskoriste njenu moć Feniksa i zavladaju galaksijom. Godine represije razbijaju se u paramparčad dok Džin počinje da pronalazi sebe i da vlada svojim moćima.

Svi superjunaci su jaki dok su na okupu, a šta se dešava kada porodica počne da se raspada saznajte na Comic Night događaju u bioskopu Cineplexx Niš.

Pored Sofi Tarner i Dženifer Lorens, u filmu ćemo gledati i sjajne glumce holivudske A liste - Džejmsa Mekavoja gledamo ponovo u ulozi Čarlsa, vođe X-mena, a tu su i Majkl Fasbender i Džesika Častejn. Režiju potpisuje Sajmon Kindberg.

Trejler filma „X-men: Mračni Feniks” – https://youtu.be/JttVW3PNQ34

Ne propustite najnovije poglavlje X-men sage uz poklone za sve posetioce na Comic night događaju! Karte su u proda i rezervacije dostupne na sajtu www.cineplexx.rs

Podeli:



Preporucujemo