•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Complete Guide to Guys (2005)

Film se bavi muškom opsednutošću sportom, elektronskim uređajima, našminkanim autima, najnovijim setovima oruđa i, naravno, delom tela koji kontroliše svaku misao i pokret.

Uspešni kolumnist, dobitnik Pulitzerove nagrade, Dave Barry, autor je knjige koja prati stereotipe o muškarcima od kamenog doba do danas. Dave glumi samog sebe – Vodiča. Mešavina dokumentarnih tehnika, smešnih prizora i apsurdnosti, Vodič za muškarce Davea Barryja želi da zadovolji ljudsku želju za znanjem o toj vrsti homo sapiensa, poznatoj kao erectus.

Počinjemo sa praistorijskim danima u pećinama – to nam dokazuje povezanost između, npr. primer, lova i početaka sporta. Putujemo kroz vreme istražujući duboke misterije muškosti. Istraživanje ide još dalje, ostavljajući za sobom slabosti poput ne spuštanja daske na wc šolji ili nepotrebnog pitanja za smer. U istraživanju učestvuju Roger i Elaine, tipični par čiji je život pun muško-ženske dinamike.

Kroz njihov podvig i podvig njihovog prijatelja Genea i Kelly, počinjemo da razumemo muške sindrome, poput smrzavanja moždanih aktivnosti usled buđenja osećaja požude, hromosoma zbog koga muškarci misle da mogu popraviti svaki kućni aparat, i metafizičke snage kojom muškarci utiču na rezultat neke utakmice, ukoliko kanališu svoju energiju prema televizoru.

Žanr:komedija
Godina:2005
Reziser:Jeff Arch
Scenario:Jeff Arch, Dave Barry
Uloge:Mark Wells, Drew Seeley, Dave Barry
Uzrast:PG-13
Studio:Labrador Pictures, Shor Group Productions, Wardenclyffe Entertainment
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:83 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu