•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Con Air 2 – Con Air in Space?!

Reditelj Simon West je u nedavnom intervjuu datom internet portalu ScreenDaily objasnio čime se trenutno bavi u karijeri, skupljanjem donacija za svoj novi projekt, akcionu komediju pod imenom Salty. To samo po sebi nije baš previše uzbudljivo, ali je razgovor krenuo sasvim neočekivanim smerom. Reditelj je dodao kako mu je žao što Con Air nikad nije doživeo nastavak, uprkos solidnoj zaradi od 250 miliona dolara sveta sveta.

Rekao je kako bi voleo da radi nastavak, finansiran donacijama ako treba, kad bi mu se omogućilo da okrene priču skroz naglavačke. Sad, verovatno se pitate šta mu tačno znači naglavačke? Da lik Nicolasa Cagea ili Johna Cusacka postane negativac? Delimično, zato jer bi osim toga, West film začinio i lokacijom, on bi naime voleo da snimi nastavak u svemiru. Kaže da ga golica ideja da se radnja odvija u svemiru, u dalekoj budućnosti, gde populaciju čine roboti, a zatvorenici iz prvog dela bi bili jedini ljudi tamo, reanimirani na neki način nakon toliko godina.

Iskreno, glumačku ekipu ne bi bio problem ponovno okupiti, s obzirom da Nicolas Cage danas snima bilo šta, pretpostavljam da mu je jedini uslov da traje 90 minuta i da ga plate, a ni Cusack nije bolji, on se takođe srozao, valjda ga je disleksija dotukla. Tako da uz neku finansijsku injekciju Kickstarter kampanje i nekog manjeg studija, ideja čak i može doći do realizacije, ali ostaje pitanje, ko bi to gledao?

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...