•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cosby traži od suda da kazni Andreu Constand zbog kršenja dogovora

Komičar Bill Cosby zatražio je u utorak od okružnog suda u Philadelphiji da kazni Andreu Constand koja ga je optužila za seksualni napad, izjavivši da je ona prekršila njihov poverljiv dogovor jer je odala njegov iskaz iz deset godina starog slučaja New York Timesu.

Constand je bivša radnica Univerziteta Temple koja kaže da ju je Cosby na prevaru naveo da uzme drogu pre nego što ju je napao.

Ona je tužila Cosbyja, ali su postigli nagodbu 2006. i svi dokumenti iz tog sudskog postupka su bili zapečaćeni do 6. jula kada je savezni sudija objavio delove Cosbyjevog svedočenja iz 2005.

Ti isečci njegovog iskaza uključuju priznanje pod zakletvom da je nabavio sedativ Quaaludes, koji je '70-ih godina korišćen kao droga, s namerom da ga da mladoj ženi kako bi imao polni odnos s njom.

Constand je 8. jula zatražila od suda da otpečati celi iskaz i njenu nagodbu s Cosbyjem.

New York Times je došao u posed Cosbyjevog iskaza i objavio je dodatne isečke na svojoj internet stranici.

Više od 490 žena prošle je godine izjavilo da ih je Cosby drogirao i silovao pre više decenija. Trenutno je suočen s četiri tužbe.

Njegovi advokati uporno odbacuju optužbe, a sam Cosby ne želi govoriti o tome u javnosti.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...