•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crtani Potraga za Nemom dobija nastavak, stiže Potraga za Dory

U novembru 2015. u bioskopima ćemo moći pogledati crtani "Potraga za Dory", otkrila je TV voditeljka Ellen DeGeneres, koja je 2003. godine pozajmila glas upravo ovoj pričljivoj i prijateljski raspoloženoj, ali zaboravlnoj plavoj tang ribi.

U kompaniji Disney Pixar trenutno su zaokupljeni kreiranjem novog nastavka filma "Toy Story", a DeGeneres je na Instagramu i Facebooku u utorak objavila poster "Potrage za Dory" i tako najavila nove dogodovštine simpatičnih ribica.

Kazala je da je na ovaj trenutak dugo čekala, ali da nije ljuta zbog toga.

"Vredilo je", dodala je komičarka. "Scenario je fantastičan i sadrži sve ono što sam volela u prvom crtaću. Priča je srdačna i jako smešna, a najbolji deo je što se Dory puno više pojavljuje".

"Potraga za Nemom" 2003. godine osvojila je Oscara za najbolji animirani film. U "Potrazi za Dory" ponovo ćemo gledati Marlina, Nemu i Tank Gang, kao i nove likove koji žive u vodama Californije.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu