•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cruiseova tajna devojka kažnjena jer je propričala

Priča o Nazanin Boniadi, tajnoj devojci Toma Cruisea koja je navodno u Scijentološkoj crkvi izabrana za njega, dobija sve strašnije razmere. Sada je procurilo da je glumica zbog njega bila i kažnjena.

Kako piše Vanity Fair, Nazanin Boniadi bila je slomljena nakon što ju je Tom Cruise odbacio, a stanje se dodatno pogoršalo nakon što je jednom prijatelju otvorila srce i priznala zašto stalno plače.

Naime, o slavnom glumcu nije smela govoriti, a nakon što ju je 'prijatelj' prijavio, Boniadi je kažnjena. Morala je WC ribati četkicom za zube, pločice čistiti kiselinom i usred noći kopati zemlju.

A isti list piše i da je bizaran razlog zbog kojeg je Cruise ostavio lepu glumicu. Navodno je poludio jer nije pokazala dovoljno poštovanja prema Davidu Miscavigeu, vođi Scijentološke crkve, kojeg je tokom njihovog druženja stalno zapitkivala 'što ste rekli' i tako naglašavala to da brzo govori.

Priča o Nazanin je procurila tek sada, iako je navodno bila u vezi s Cruiseom pre osam godina.

cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...