•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Crunchyroll film "Suzume" 25. maja stiže u bioskope širom Adria regiona

Pridružite se premijeri dugoočekivanog novog filma Makoto Šinkaija, reditelja čuvenih anime naslova Your Name i Weathering With You.

Crunchyroll, vodeća svetska platforma za strimovanje i distribuciju animea, sa zadovoljstvom predstavlja premijeru filma Suzume, koja će se održati 25. maja u bioskopima širom Adria regiona. Suzume je za jako kratko vreme ostvario veliku popularnost kod kritičara i ljubitelja animea, a na blagajnama je globalno zaradio već preko 300 miliona dolara.

Suzume

Novo ostvarenje čuvenog reditelja Makoto Šinkaija govori o bezbrižnoj tinejdžerki Suzume koja otvara misteriozna vrata u blizini svog rodnog grada. Njen grad potom pogađa zemljotres, nakon čega upoznaje tajanstvenog mladića čiji je zadatak da čuva portale koji vode u drugi svet. Suzume i njen novi prijatelj sada moraju da zatvore sve portale i spreče katastrofu koja preti da uništi čitav Japan.

Crunchyroll misija

Cilj Crunchyrolla je da svojoj publici pruži najbolje iskustvo i učvrsti svoj status najpopularnije platforme za strimovanje animea na celom svetu. U saradnji sa velikim studijima i distributerima, Crunchyroll svakodnevno proširuje svoju izuzetno obimnu i raznovrsnu ponudu nizom dugoočekivanih naslova, od klasičnih anime serijala do uzbudljivih novih izdanja.

Pristupačnost i dostupnost na vrhunskom nivou

Crunchyroll je dosta pažnje posvetio svojoj onlajn striming platformi koja poseduje izuzetno pristupačan interfejs, što fanovima omogućava lakšu navigaciju i sjajnu priliku da otkriju nove anime serije i flimove na vrlo jednostavan način. Pored toga, Crunchyroll platforma poseduje personalizovane preporuke, uzimajući u obzir preferencije svakog korisnika i pružajući prilagođene sugestije koje odgovaraju njihovim individualnim ukusima.

Sa svojim globalnim prisustvom, Crunchyroll omogućava ljubiteljima animea širom sveta da uživaju u svojim omiljenim serijama i filmovima. Kroz partnerstva, odličnu ponudu titlova i sinhronizovanog sadržaja, kao i organizaciju uzbudljivih događaja, Crunchyroll ruši jezičke barijere i razvija istinski globalnu anime zajednicu.

Vanserijska ponuda anime serijala i flimova

Na Crunchyroll platformi možete pronaći veliku kolekciju anime serijala i flimova, koje odlikuju uzbudljive priče i izvrsna animacija. Dok čekate da Suzume zvanično stigne u bioskope, u prilogu možete pogledati listu anime naslova u duhu predstojećeg filma Makoto Šinkaija.

Wonder Egg Priority (2021)

https://www.crunchyroll.com/series/GXJHM372Z/wonder-egg-priority

Bajkovita priča o Ai, povučenoj devojčici čiji se život zauvek menja kada pronađe misteriozni ‘’Wonder Egg’’ u napuštenoj igraonici. Ai sada mora da se suoči sa svojim demonima koristeći natprirodne moći.

Fruits Basket (2019)

https://www.crunchyroll.com/series/G6ZJMGEXY/fruits-basket

Ovo je priča o Toru Hondi, tinejdžerki koja se uselila u kuću misteriozne porodice Soma. Ono što Toru nije znala, jeste da se svi članovi ove porodice pretvaraju u životinje kineskog zodijaka kada zagrle osobu suprotnog pola.

Orange (2016)

https://www.crunchyroll.com/series/GRVNXW75Y/orange

Tužna i dramatična priča o grupi srednjoškolaca, koji su igrom slučaja prerano saznali svoju budućnost. Tinejdžerka Naho jednog dana dobija pismo, poslato iz budućnosti od strane nje same, u kojem piše da će njena simpatija, Kakeru, umreti kada napuni 17 godina.

Lycoris Recoil (2022)

https://www.crunchyroll.com/series/G1XHJV2X9/lycoris-recoil

Uzbudljiva priča o tajnom ženskom društvu ‘’Lycoris’’. Čisato Nišikigi i Takina Onoue zajedno rade u kafiću LycoReco, u kome možete poručiti kafu, slatkiše, namirnice iz prodavnice, dadilju, časove japanskog jezika, i još mnogo toga.

SPY x FAMILY (2022)

https://www.crunchyroll.com/series/G4PH0WXVJ/spy-x-family

Spy x Family prati priču špijuna koji ima zadatak da osnuje porodicu. Ono što nikako nije slutio jeste da je njegova nova žena iskusni plaćeni ubica, a da mu ćerka poseduje telepatske moći.

The Heike Story (2021)

https://www.crunchyroll.com/series/G79H230XN/the-heike-story

Prelepa i minimalistička priča o Biwi koja se pridružila moćnom japanskom klanu Taira - takođe poznatom kao Heike - nakon što vođa klana sazna za njene natprirodne psihičke sposobnosti. Ova priča je inspirisana epom Heike Monogatari iz 12. veka.

Hell’s Paradise (2023)

https://www.crunchyroll.com/series/GJ0H7Q5ZJ/hells-paradise

Predivna i strašna priča o bandi nemilosrdnih ubica koji tragaju za Eliksirom Života na periferiji idiličnog, ali vrlo opasnog ostrva.

O Crunchyrollu

Crunchyroll, LLC je nezavisno zajedničko preduzeće pod rukovodstvom kompanije Sony Pictures Entertainment sa sedištem u Americi i japanske kompanije Aniplex, podružnice kompanije Sony Music Entertainment (Japan) Inc., gde su obe podružnice Sony Group-a sa sedištem u Tokiju.

Filmovi koje distribuira i promoviše Crunchyroll – na domaćem i međunarodnom nivou – ostvarili su ogroman uspeh kod publike i kritičara. Ne samo da su Crunchyroll filmovi bili uspešni na blagajnama, već su prikazivani na međunarodnim filmskim festivalima širom sveta, a neki su osvojili i brojne nagrade.

Podeli:



Preporucujemo