•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džejmi Dornan preuzima ulogu Kristijana Greja

Glumac Džejmi Dornan trenutno pregovara sa filmskim studijom "Universal" o preuzimanju uloge Kristijana Greja u adaptaciji romana "Pedeset nijansi sivo".

Njegov prethodnik Čarli Hanam pre desetak dana se povukao iz ovog projekta. Zvezda serije "Sons of Anarchy" tek nedavno se otvorio u intervjuu za "E!News" i objasnio svoju ulogu.

"Imao sam neke porodične obaveze na koje sam morao da se fokusiram i morao sam da ostanem pozitivan da bih mogao kako treba odradim svoj posao. Trebalo mi je da budem sa svojom porodicom da bih ostao pozitivan", kazao je glumac čiji je otac preminuo u maju ove godine.

Hanamov zamenik Dornan još u oktobru prošle godine pominjan je kao jedna od opcija za glavnu rolu u dugo iščekivanom filmu, a najpoznatiji je po ulogama u serijama "The Fall" i "Once Upon a Time". On je bivši model brenda Kevin Klajn, a bio je i u vezi sa Kirom Najtli dve godine. Dornan će morati da se izbori sa pritiskom fanova najprodavanije trilogije, kao i medija, zbog čega se ranije spekuliisalo da je Hanam napustio projekat.

Premijera filma "Pedeset nijansi siva" zakazana je za 14. avgust sledeće godine, a najavljena je mogućnost snimanja još tri ili četiri nastavka ukoliko prvi film bude uspešan. Autorka knjige je E. L. Džejms, a filmsku adaptaciju režiraće Sem Tejlor Džonson. Iako se spekulisalo da će i Dakota Džonson, koja tumači glavnu žensku ulogu, napustiti rad na ovom filmu za sada se pokazalo da se to ipak neće desiti.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...