•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dženifer Aniston i cela ekipa "Prijatelja" u novom projektu

Američka glumica Dženifer Aniston, koja se proslavila televizijskom serijom "Prijatelji", poručila je na Instagramu da priprema novi projekat s celom ekipom glumaca koji su igrali u toj seriji.

Zasada nije želela da otkrije o kakvom se projektu radi, ali svi očekuju da će svakako biti u nekakvoj vezi sa serijalom koji se još reprizira na televizijskim programima na svetu.

Anistonova sve do oktobra ove godine nije koristila nijednu društvenu mrežu, a kada se prijavila na Instagramu za jedan sat je zapratilo milion sledbenika, što je zasad svetski rekord, ali i najbolja potvrda da "Prijatelji" u celom svetu imaju svoju publiku.

Vest da sa svojih pet partnera iz "Prijatelja" priprema neki program u kome će se svi naći ponovo na okupu uzbudila je mnoge prijatelje tog serijala, a mediji u SAD s nestrpljenjem čekaju da saznaju o kakvom se projektu radi.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila