•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dženifer Lopez kao policajka!

Američka pop zvezda dobila je ulogu u novoj NBC-evoj kriminalističkoj seriji "Nijanse plave": Dženifer glumi policajku koja pripada krugu podmićenih "plavaca" sve dok je FBI ne uhvati i ne natera da postane deo njihovog antikorupcijskog tima.

Slavnoj pevačici očito je nedostajala gluma pa je ponovo stala pred kamere, u serijalu čija je premijera zakazana za januar sledeće godine. Dženifer Lopez glumi Harli Santos, policajku koja se ne libi da uzme mito za šta, doduše, ima dobar razlog. Pokušava da osigura bolji život svojoj kćerki, koju odgaja kao samohrana majka, prenosi Cosmopolitan.

Ali, planove joj pomrse službenici FBI-a, koji je razotkriju ali i daju šansu da se spasi zatvora tako što će početi da radi kao njihova informatorka. Glavnu mušku ulogu igra slavni Rej Liota, dok jednog od "zločestih" momaka iz serije glumi Dženiferin momak Kasper Smart.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila