•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džerad Leto u nastavku kultnog filma 'Blade Runner'

Oskarovac i nesrećni Joker, Jared Leto pridružio se glumačkoj ekipi filmske kuće Alcon Entertainment za predstojeći nastavak "Blade Runnera".

Leto će se na setu tako pridružiti Harisonu Fordu, Rajanu Goslingu, Robinu Rajtu, Mekenzi Dejvis i Dejvu Bautisti, ali još nije objašnjeno kakvu će ulogu Leto tumačiti u nastavku sci-fi klasika.

"Izuzetno smo uzbuđeni što je Džered pristao na ključnu ulogu u Blade Runner nastavku", u objavi za novinare izjavili su suosnivači Alcona, Endrju Kosove i Borderik Džonson. "On je fenomenalan glumac, pa znamo da će kreirati nezaboravni lika."

Reditelj filmova "Prisoners" i "Sicario", Denis Viljenuve zaslužan je za režiju nastavka, čija će radnja biti smeštena nekoliko desetina godina nakon originala iz 1982. godine. Ridli Skot, reditelj originala u nastavku će imati ulogu izvršnog producenta.

"Blade Runner" bi u bioskopima trebalo da se pojavi 6.10.2017. godine.

Website:mtv.rs
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...