•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džodi Foster priprema dramu o mafiji "Angie's Body"

Dobitnica Oskara za čuveni film "Kad jaganjci utihnu", ovog puta će se pozabaviti režijom i izvršnom produkcijom drame "Angie's Body".

Scenario za dramu fokusiranu na žene piše Rob Fresko - čovek iz čijeg pera su nastale serije ''Heroji'' i ''Jericho''.

Drama koja pomalo liči na "Porodicu Soprano" se fokusira na promućurnu i izuzetno opasnu ženu koja vodi porodičnu kriminalnu organizaciju. Rob Fresko radi na scenariju, i zajedno sa Fosterovom i Rasom Krasnofom, će takođe biti zadužen i za produkciju.

Ova drama sa ženama u glavnim ulogama, dolazi u savršenom trenutku za "Showtime", s obzirom da je ova mreža nedavno završila sa prikazivanjem dve slične "ženske" serije - "Trava" sa Meri-Luiz Parker u glavnoj ulozi se više neće snimati dok će "The Big C" s Lorom Lini biti nastavljena sledeće godine. Postoji mogućnost da se i "Angie's Body" pretvori u seriju.

Ovo nije prvi put da kompanija ''Showtime'' sarađuje sa Džodi Foster. Ona je upravo za njih 1987. radila svoju prvu i jedinu TV produkciju, i to za film "The Baby Dance". U njemu su glumili Stokard Čaning i Lora Dern, koja trenutno glumi u HBO-voj seriji "Prosvetljena".

Džodi Foster ćemo sledeće godine imati prilike da gledamo u bioskopima u filmu "Elysium", dok je prošle godine zajedno sa Melom Gibsonom glumila u filmu "Dabar u porodici", koji je takođe i režirala.

hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...