•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

"Džoker" prvi favorit za "Oskara"

Kladionice, ali i filmski kritičari, najveće šanse za osvajanje "Oskara" daju filmu "Džoker", a i glavnom glumcu tog filma Hoakinu Feniksu smeši se nagrada Američke filmske akademije.

Uz "Džokera" koji ima 11 nominacija, uključujući onu za najbolji film, najboljeg glumca i najboljeg režisera, više nominacija imaju i filmovi "Bilo jednom u Holivudu", "Irac", "Bračna priča" i "1917".

Ozbiljne nominacije za najboljeg glumca imaju i Adam Drajver za ulogu u filmu "Bračna priča", Leonardo di Kaprio za Tarantinovu priču o Holivudu kao i Džonatan Prajs za ulogu u ostvarenju "Dvojica papa".

Među ženama, za "Oskara" se bore Saoirs Ronan za ulogu u film "Mala žena", Šarliz Teron "Bombšel", Rene Zelveger za ulogu u filmu "Juda" i Skarlet Johanson za "Bračnu priču", navode agencije.

Ovogodišnja dodela 92. "Oskara" biće održana 9. februara u "Dolbi teatru" u Los Anđelesu.

Podeli:



Preporucujemo