•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džordž Lukas: Keri Fišer je bila 'jedna u milijardu'

Američki filmski režiser Džordž Lukas održao je emotivan govor u znak sećanja na američku glumicu Keri Fišer, koja je oživela lik princeze Leje u njegovim filmovima "Ratovi zvezda" opisavši je kao "snažnu, pametnu, duhovitu, odvažnu i žilavu" i rekavši za nju da je bila "jedna u milijardu".

"Ona je bila gazda. Bio je njen rat, i kada sam birao, rekao sam da želim nekog mladog da igra ulogu. Kada je Keri ušla, ona je bila taj lik. Nema mnogo ljudi poput nje. Takvih je jedan u milijardu. Za ovu određenu ulogu, ona je bila savršena", rekao je Lukas na događaju u Floridi koji je organizovan povodom proslave Ratova zvezda.

Fišer je preminula prošle godine nakon što je doživela srčani udar, podseća BBC.

"Bila je brilijanta, i očigledno će nam svima nedostajati, ali će uvek biti princeza koja je preuzela komandu i nikada se nije povukla", poručio je Lukas.

Pored Lukasa, proslavi je prisustvovala ćerka Fišer, Bili Lurd, koja će glumiti u novoj epizodi "Ratova zvezda", koja se u bioskopima očekuje u decembru ove godine.

"Moja mama, kao i Leja, nikada se nije plašila da kaže šta misli", rekla je Lurd.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...