•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džud Lou oženio svoju 14 godina mlađu izabranicu

Slavni glumac Džud Lou (46) oženio se svojom 14 godina mlađom izabranicom Filipom Koan (32).

Njih dvoje su odlučili da ne prave glamurozno venčanje sa zvanicama iz sveta Holivuda, već da pozovu samo najbliže prijatelje i porodicu na ceremoniju.

Ranije je isplivala informacija da je Lou tražio od svog 22-godišnjeg sina Rafertija da mu bude venčani kum. Podsetimo, iza glumca je neuspešan brak sa glumicom Sejdi Frost.

Iako je venčanje bilo intimno, paparaci su uslikali ovaj novopečeni bračni par. Filipa, koja je psihijatar, izabrala je vrlo neobičnu venčanicu, odnosno, obukla je mini-haljinu krem boje sa karnerima. Lou je poneo šešir i tamnoplavo odelo.

Iz braka sa Sejdi Frost (53) glumac je dobio sinove Rafertija i Rudija, ali i kćerku Ajris, koja privlači mnogo pažnje svojom neobičnom lepotom.

Rastali su se 2003. godine, a Lou je oopužen da ju je varao sa dadiljom njihove dece.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...