•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džulija Roberts u HBO-ovoj drami "The Normal Heart"

Dramu 'The Normal Heart' adaptiraće Rajan Marfi, a glavne uloge dodeljene su Džuliji Roberts, Marku Rufalu i Metu Bomeru.

Predsednik HBO Programminga, Majkl Lombardo, je izjavio: 'Raduje nas što smo do tog veoma posebnog projekta. Rajan je skupio ekipu koja će odlično predstaviti delo Lerija Kramera.'

Drama 'The Normal Heart' zasnovana je na predstavi Lerija Kramera iz 1980. godine, a režije će raditi Rajan Marfi. Izvršni producenti filma su Džejson Blum, Didi Gardner, Dante Di Loreto i Rajan Marfi.

Radnja filma se odvija u Njujorku nakon pojave virusa HIV-a i side, osamdesetih godina prošlog veka.

Džulija Roberts će glumiti dr. Emu Brukner, doktorku u invalidskim kolicima, koja leči prve žrtve te strašne bolesti. Rafalo je dobio ulogu Neda Viksa koji se baca u potragu za odgovorima kada shvati kako bolest uzima brojne žrtve iz homoseksualne zajednice. Met Bomer ("White Collar") će glumiti Feliksa Tarnera, novinara koji postaje Nedov ljubavnik.

Website:hbo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu