•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU - OD SEPTEMBRA NOVA IZNENAĐENJA

NOVE POGODNOSTI ZA KUPOVINU KARATA OD POČETKA SEPTEMBRA ZA ŠOU DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU,
U KOME SE POJAVLJUJE FILMSKA SENZACIJA VAJANA I DRUGI OMILJENI VANVREMENSKI LIKOVI IZ STUDIJA DIZNI.

SVE SMO BLIŽI NAJVEĆEM PORODIČNOM SPEKTAKLU IKADA - DISNEY ON ICE ČAROLIJA NA LEDU, koji će biti održan u Štark Areni od 1. do 3. novembra!
Avantura dostiže nove granice kada se Miki Maus, Mini Maus i ostali drugari iz Diznijevog kraljevstva okupe u novoj predstavi u šest izvođenja:
u petak 1. novembra u 19 časova, u subotu 2. novembra u 11, 15 i 19 časova i u nedelju 3. novembra u 11 i 17 časova.

Od 1. septembra imamo i specijalne pogodnosti prilikom kupovine – “Porodičnih paketa”:
- za kupovinu 4 karte ostvarujete popust od 15%
- za kupovinu 3 karte ostvarujete popust od 10%
Popust ne važi za karte u VIP parteru.

I to nije sve! Na prodajnim mestima kompanije Ticket Vision u Štark Areni, Bilet Centru, Domu omladine Beograd i Shopping Centru Ušće, karte možete kupiti na 3 ili 6 mesečnih rata, bez kamate!

Važno obaveštenje: Deca uzrasta do 2 godine, koja budu sedela odraslima u krilu, ne moraju da kupe ulaznicu za predstavu.

Iskoristite specijalne pogodnosti i po najpovoljnijim uslovima nabavite ulaznice i obradujte svoje najmlađe i najdraže. Priuštite svojoj porodici nezaboravan provod uz omiljene likove iz Diznijevog čarobnog sveta i prepustite se spektaklu koji je oduševio svet!



Miki Maus, Mini Maus, Paja Patak i Šilja pripremaju scenu za nastup sa talentovanim klizačkim zvezdama koje učestvuju u spektaklu Disney On Ice Čarolija na ledu. Šou počinje sa Vajanom koja kreće na putovanje prepuno uzbuđenja, sa moćnim polubogom Mauijem, u avanturu spasavanja njenog ostrva, na kom će otkriti svoje poreklo. Budite deo magije uz princeze Anu i Elsu i zabavnog sneška Olafa, dok pevaju zadivljujuće pesme poput “Sad je kraj” i “Na leto”. Život je mehurić kada Sebastijan i Tritonove kćeri prave pljusak dok uvode Arijel, Malu sirenu. Upletite se u priču o odlučnoj Zlatokosi i njenom pratiocu Flinu Rajderu, koji u potrazi za svetlosnim lampionima nailaze na grupu grubijana iz gostionice “Žuto pače”. Proživite ponovo “Priču drevnu tu” kada se Bel prepusti novim avanturama, a čarobni predmeti, koje poseduje Zver, stupe na scenu kako bi izveli blještavi klizački spektakl, pozivajući publiku da “Budu njihovi gosti”

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...