•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

DIZNIJEVA ANIMACIJA "LUKA" U BIOSKOPIMA OD ČETVRTKA 17. JUNA

U subotu, 19. juna u 14.30h u bioskopu Cineplexx 4D Delta City i u 17.15h u Kombank Dvorani održaće se specijalne projekcije animirane avanture LUKA, koja na velika bioskopska platna dolazi pod okriljem DIZNIJA, a pod "rediteljskom palicom" dobitnika nagrade Oskar Enrika Kasarose ( Enrico Casarosa ), poreklom iz Italije.

Deo ekipe glumaca koji su pozajmili glasove animiranim likovima pokloniće se prisutnoj publici u ova dva navedena bioskopa.

Nova sinhronizacija simobolično na pragu leta i donosi sa sobom leto, jer je ovaj film upravo to – vetar u kosi zbog brze vožnje Vespom, italijanski đelato, nestašluci i po koja tajna stanovnika mestašca Portorosa.

Radnja se odvija u živopisnom i prelepom primorskom italijanskom gradiću gde se bazira priča o odrastanju i sazrevanju dečaka Luke koji provodi nezaboravno leto ispunjeno sladoledima, pastom i neprestanim vožnjama skuterom. Saputnik u Lukinim avanturama je njegov novi prijatelj Alberto s kojim deli jednu tajnu – ONI SU MORSKA ČUDOVIŠTA.

Glas glavnom junaku priče, dečaku Luki pozajmljuje Stribor Čolić, dok se u ulozi Gospodina Brancina našao njegov otac, muzičar i producent Srđan Čolić, poznatiji kao osnivač muzičke grupe Mobi Dik.

Nostalgični svet Portorosa pedesetih godina prošlog veka mora da začini i lokalni kavgadžija sa svojom svitom nespretnih momaka. Karakter tog gavnog negativca i njegovu prikrivenu nesigurnost dočarao je glumac Uroš Jovčić:

„Moj lik je lokalni italijanski dripac Erkole. Prvi put sam radio sinhronizaciju lika koji je glavni negativac u crtaću. Erkole je mangup koji ima svoja dva pajtosa, oni su mu pomagači, on je glavni u bandi, obožava svoju vespu, voli da se trka, ali i da se pravi važan. Želi na sve načine da zaustavi druge likove da ne dođu do cilja, da on bude najbolji. Strašno mi je bilo zanimljivo da radim na takvom liku“.

Glasove u animaciji "LUKA" su pozajmili i već osvedočeni srpski glumci, među kojima i Nebojša Milovanović kao Đakomo, Vanja Milačić u ulozi srdačne i pomalo stroge Lukine majke Danijele Paguro, Boda Ninković daje glas brižnom ocu Lukine drugarice – Đulije Markovaldo koji je podržava i pruža slobodu da istražuje svet.

Trio fantastiko u uzbudljivim dečijim avanturama čini pored Stribora Čolića, Petar Aničić kao neustrašivi Alberto Skofano i Darija Vračević u ulozi šarmantne marginalke Đulije Markovaldo.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...