•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li je Tom Cruise već našao novu ženu???

Razvod petogodišnjeg braka sa Katie Holmes okončan je u rekordnom roku, a izgleda da su Tomu Cruiseu već odabrali novu savršenu ženu.

Prema najnovijim glasinama iz Hollywooda, Tom Cruise bi mogao i četvrti put da stane na ludi kamen. Članovi sajentološke crkve savetovali su poznatom glumcu novu savršenu ženu koja bi mogla postati sledeća gospođa Cruise.

U pitanju je Latino-američka glumica Yolanda Pecoraro koja je i pre izlazila sa Tomom. 'Tomov sledeći brak biće sa nekim unutar Crkve', rekao je stručnjak za sajentologiju Margery Wakefield.

Yolandini roditelji su takođe sajentolozi, a i ona je sama posvećena Crkvi. Toma je upoznala 2004. na jednom okupljanju Crkve u Španiji, a navodno se već tada svidela Tomu. Glumica trenutno živi u Los Angelesu i ima dečka.

Sajentolozi žele popraviti svoj ugled nakon javnog razvoda Toma Cruiesa i Katie Holmes, a uskoro ćemo saznati i da li je Yolanda zaista njegova nova izabranica ili su ovo samo prazne priče.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...