•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li je moguće zvati se Džejms Bond? - Film 'Neki drugi lik' zatvara festival dokumentarnog filma DOK 5

Reditelj ostvarenja Metju Bauer gost na zatvaranju festivala

Ostvarenje „Neki drugi lik“ reditelja Metjua Bauera zatvoriće u nedelju, 5. februara u 20 časova u mts Dvorani peto izdanje međunarodnog festivala dugometražnog dokumentarnog filma DOK #5.

„Neki drugi lik“ (The Other Fellow) odgovara na jedno pitanje: Da li je ikako moguće zvati se Džejms Bond? Film prati istraživanje identiteta kroz živote, ličnosti i avanture različite grupe muškaraca, pravih muškaraca širom sveta koji dele isto ime - Džejms Bond.

Metju Bauer autor filma je povodom premijere na festivalu izjavio:

„Veoma sam oduševljen što ćemo srpsku premijeru filma imati na zatvaranju DOK festivala. Zahvalan sam našem distributeru MCF MegaCom filmu što je pomogao da se ovo dogodi i što mi je omogućio da dođem da predstavim svoj film u jedan od mojih omiljeni delova sveta. Nažalost u filmu nema srpskih muškaraca po imenu Džejms Bond, ali ako neko ovo pročita i želi da dođe na premijeru, častiću ga martinijem".

Na zatvaranju festivala biće dodelje i nagrade najboljima. U okviru takmičarske selekcije biće dodeljena dva priznanja: nagrada publike i nagrada žirija publike koji je sastavljen od tri ljubitelja filma koji će glasati za najbolji debitantski film.

Peti festival dokumentarnog filma DOK #5 održava se od 2. do 5. februara u mts Dvorani. Program festivala nalazi se na sajtu https://dokfest.rs/, dok se ulaznice za festival mogu nabaviti na blagajni mts Dvorane i online putem sajta: https://www.mtsdvorana.rs/filmovi/dok5

Podeli:



Preporucujemo