•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li će John Cena glumiti Sandmana u sledećem Spider-Man filmu?

Čini se da John Cena testira publiku za potencijalno igranje Sandman-a u budućem Spider-Man filmu sa zanimljivom slikom objavlјenom na svom zvaničnom instagram nalogu. Digitalni umetnik Jackson Caspersz objavio je na internetu nekoliko zanimlјivih fan umetničkih dela koji prikazuju kako bi Cena mogao da izgleda kada bi igrao tu ulogu. Predlog za ulogu je brzo pridobio mnogo obožavalaca nakon što su videli sliku koja je postala viralna, posejavši seme za mogući ulazak u Marvel Cinematic Universe Cene, kao peščanog superzlikovca.

Očigledno je veliko interesovanje obožavalaca da vide Johna Cenu kao Sandman-a, a rvač je odlučio da rasplamsa plamen objavlјujući sliku lika na njegovoj sopstvenoj Instagram stranici. Umetničko delo prikazuje Sandman-a kako se sprema da usitni jadnog Spidey-a sa rukom od peščanog čekića, ostavlјajući našeg omilјenog tkača mreža prestravlјenim i ranjivim. To je sjajna ilustracija super zlikovca na delu, ali Cena se zaustavio na kratko da dodaje opisa ili bilo kakve komentare na post. Jasno je da Cena želi da njegovi obožavaoci nastave diskusiju, a objavlјivanje slike sugeriše da bi zvezda F9 bila spremna za tu ulogu.

Nije bilo naznaka da će Sandman biti prikazan u bilo kojem budućem Marvel-ovom filmu, ali to je definitivno moguće. Tom Holland će reprizirati ulogu Peter Parker-a u MCU u njegovom trećem samostalnom filmu o Spider-Man-u , ali ostaje nejasno sa kojim negativcima će se čovek-pauk suočiti u predstojećem filmu. Ovo otvara vrata za nekoga poput Sandman-a, koga možda igra Cena, čemu čini se, da se mnogi fanovi nadaju. Naravno, ako to ne uspe, uvek bi postojala opcija da Sony uvede Cena-inog Sandman-a u njegov vlastiti Marvel kinematografski univerzum, slično onome kako su to već uradili sa Tom Hardy-em kao Eddiem Brockom u Venom-u .

Sandman je proteklih godina dobio neko priznanje na velikom platnu. Jedan od Elementala predstavlјen u Spider-Man: Far From Home takođe je očigledno inspirisan Sandman-om, mada tehnički još uvek nije isti lik. Flint Marko-ova verzija Sandman-a uvrštena je mnogo istaknutije u nastavak Semi Raimi-ev Spider-Man 3 iz 2007. godine, što je bio treći i poslednji nastavak originalne trilogije Spider-Man filma sa Tobey Maguire-om. Thomas Haden Church je u filmu glumio super zlikovca.

Što se tiče Cena-e, vreme će pokazati da li će ući u Marvel film, ali glumac je već spreman da se pojavi dovolјno brzo u DCEU. Zahvalјujući piscu i reditelјu James Gunn-u, Cena će glumiti nasilnog pacifističkog Peacemaker-a u The Suicide Squad u sastavu ansambla koji takođe ima imena poput Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, Peter Capaldi i Viola Davis. Možda ako fanovi dobro prihvate Cena-inu ulogu u DC-u, šanse će mu ići u prilog za postizanje uloge Sandman-a - ili možda još jednog superzlikovca - u MCU-u.

Podeli:



Preporucujemo