•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li će se John Rhys-Davies vratiti kao Sallah u Indiana Jones 5?

Ako Indiana Jones 5 počne sa snimanjem u maju kako je planirano, originalna zvezda John Rhys-Davies je pristao da se vrati, jer je Sallah dobio poziv. Nakon godina gestacije u razvojnom paklu, izgleda da je Indiana Jones 5 napokon na putu sa James Mangold-om u režiserskoj stolici. Prošlog meseca, Disney je potvrdio da je plan bio da se snimanje nastavka započne ovog proleća, a film objavi 2022. godine.

Godine 1981, John Rhys-Davies pojavio se kao Sallah u originalnom filmu o Indiana Jones-u, Raiders of the Lost Ark, gde je postao blizak prijatelј sa Indy. Ulogu je ponovio 1989. za treći deo serije, Indiana Jones and the Last Crusade. Iako Rhys-Davies nije toliko uveren kao Disney da će proizvodnja početi u maju, javio je da će biti dostupan za povratak ako bude potrebno.

"Razumem da će film biti snimlјen, navodno u maju. Imam najmanji skepticizam da će svet moći da snimi takav film u maju. Pretpostavlјam da je moguće da će od mene tražiti da budem u njemu. Ako budem nominovan, ja ću služiti! Ali mislim da bi trebalo još malo da se sačeka i, znate, pustite da naši majstori zaista daju najave i onda možete da podelite moju radost ili moje razočaranje. Da li je to odgovarajuće diplomatsko"?

Rhys-Davies se nije pojavio u ‘Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull’ 2008. godine, ali to nije zato što nije bio pitan. U intervjuu za HeaUGuys iz 2011. godine, glumac je otkrio da su mu se obratili da uradi cameo, ali osećao je da ideja koju su imali na umu ne čini pravdu karakteru.

"Hteo sam da sednem, a onda bi to otišlo u venčanje ili nešto nalik Indy-u kako bi dobio nagradu ili nešto slično. Mislio sam da lik Sallah-a vredi publici više od toga", objasnio je Rhys-Davies.

Zajedno sa ulogom Sallah-a u Indiana Jones franšizi, Rhys-Davies je poznat i po ulogama u Lord of the Rings filmovima, The Untouchables, The Living Daylights i serijama poput Sliders i The Shannara Chronicles. Plodan glasovni glumac, imao je i glasovne uloge u seriji Aquaman, Mosley i Guillermo del Toro-ove DreamWorks serije Wizards: Tales of Arcadia. Ako će Indiana Jones 5 zaista biti poslednji izlazak Harrison Ford-a kao naslovnog lika, onda se nadamo da će Rhys-Davies moći da se vrati kako bi Sallah-a takođe ispravno ispratio.

Prvobitno je film Indiana Jones 5 trebalo da režira Steven Spielberg, koji je upravlјao sa sva četiri prethodna dela serije. U jednom trenutku, film je dobio datum objavlјivanja 19. jul 2019. Višestruka prepravka scenarija dovela je do zaustavlјanja projekta, a Spielberg se kasnije povukao kao režiser, mada će ostati na brodu kao producent. Sada je film na putu da bude objavlјen 29. jula 2022, pod uslovom da nema značajnijih odlaganja.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....