•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dan žena u Cineplexx Niš bioskopu

Obeležite Dan žena u Cineplexx Niš bioskopu uz ljubavni film koji će vas nasmejati od srca. Osim sjajnog naslova, naše posetioce očekuje i osveženje, kao i mnogobrojni pokloni koji će im ovaj dan dodatno ulepšati.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Mišel i Alen su u vezi. Odlučuju da pozovu svoje roditelje da se konačno sretnu kako bi se upoznali pre braka. Ispostavilo se da se roditelji već dobro poznaju, što dovodi do različitih mišljenja o braku.

Ovo ostvarenje o bračnim vrednostima i pronalaženju pravog životnog partnera napisao je režiser Majkl Džejkobs, na osnovu svoje predstave. Na velikom platnu će se u glavnim ulogama ovog puta naći Ričard Gir, Ema Roberts, Luk Brejsi, Dajana Kiton i Suzan Sarandon. Sjajna glumačka postava, kao i pokloni će učiniti ovaj Dan žena posebnim za sve posetioce Cineplexx bioskopa.

Pored odličnog naslova, svi posetioci Cineplexx Niš bioskopa moći će da se osveže uz Pepsi, kao i da uživaju u najnovijim Lepota i Zdravlje magazinima, dok one najsrećnije očekuju i Extreme Intimo vaučeri u vrednosti od 3.000,00 dinara.

Trejler filma ,,Ne daj Bože brak“:

Sjajna glumačka postava, duhovita priča i zanimljivi pokloni učiniće ovaj Dan žena posebnim za sve posetioce Cineplexx Niš bioskopa.

Radujemo se osmomartovskom druženju!

Ne propustite Dan žena u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 8. marta od 20:00 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...