•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dan žena u Vilinom Gradu

Uz kupljenu ulaznicu sa Bonus karticom - poklon piće po izboru

Na Dan žena, 8. marta, sve dame koje dođu u bioskop Vilin Grad i kupe ulaznicu za film sa Bonus karticom, dobiće na poklon piće po izboru.
Ova ponuda važi za projekcije koje su na reprtoaru bioskopa nakon 18 časova.

Bioskop Vilin Grad vam za taj dan preporučuje filmove Grand Budapest Hotel i Filomena.

Grand Budapest Hotel
Film rekonstruiše avanture Gustava H., legendarnog nastojnika čuvenog evropskog hotela između dva rata, i belboja Mustafe, dečaka koji postaje njegov najverniji prijatelj. Film prikazuje krađu i povratak neprocenjivo vredne renesansne slike, kao i bitku za ogromno porodično bogatstvo u vreme dramatičnih promena u Evropi.

Filomena
U Irskoj 1952. godine Filomena ostaje u drugom stanju, posle čega odlazi u manastir radi povratka na pravi put. Kao odojče, njeno dete poslato je u Ameriku na usvajanje. Sledećih pedeset godina Filomena bezuspešno traži svoje dete. Upoznaje Martina Siksmita, političkog novinara koga privlači njena priča. Zajedno kreću na put u Ameriku gde će se zbližiti i otkriti neobične detalje o Filomeninom sinu. Film nudi uverljivu priču o ljudskoj ljubavi i gubicima, suštinski slaveći život.

Trejlere filmova, rezervaciju ulaznica, kao i kompletan program bioskopa, možete pogledati ovde.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...