•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dan strave i užasa 31. oktobra u bioskopima Cineplexx

Maskiraj se najbolje što znaš, pogledaj film „Noć veštica“ i osvoji mesec dana besplatnog bioskopa.

Doživi pravu magiju horor filmova na Cineplexx Halloween night događaju u sredu 31.oktobra u zlokobnoj atmosferi i sa jezivim naslovima na repertoaru! Majkl Majers predvodi ekipu zastrašujućih likova ove večeri u svim bioskopima Cineplexx! Karte su u prodaji na blagajnama bioskopa.

Koliko strave i užasa nam donosi najnovija Noć veštica saznajte na Cineplexx Halloween nightu! Ljubitelji horor filmova uživaće u specijalnoj zlokobnoj atmosferi u svim bioskopima Cineplexx, uz zastrašujuću muziku koja ledi krv u žilama. Svi posetioci koji budu došli maskirani moći će da učestvuju u foto aktivaciji, da se slikaju u „jezivom” Cineplexx kutku, šeruju fotografiju uz heštag #CineplexxHalloween i osvoje karticu koja im pruža mesec dana besplatnog bioskopa!

Majkl Majers se vraća posle 40 godina, strašniji nego ikad... On je progoni već četiri decenije... Da li će ovo biti finalna borba Lori i Majkla Majersa? Sve odgovore dobijaš 31.oktobra, pogledaj film, maskiraj se i postani naš stalni gost na mesec dana!

Džejmi Li Kertis vraća se svojoj kultnoj ulozi Lori Strod koja se nalazi u svojoj ultimativnoj borbi sa maskiranom osobom, koja je progoni već četiri decenije, a Nik Kasl vraća se na veliko platno kao Majkl Majers koga je glumio u prvom filmu franšize. Izvršni producent i kao kompozitor slavne i nezaboravne, zastrašujuće muzike i ovog puta je Karpetner. Reditelj Dejvid Gordon Grin napisao je scenario zajedno sa Džefom Fredlijem i Denijem Mekbrajdom, sa kojima je ranije sarađivao na komediji Vice Principals, ali ovaj put cilj im nije bio da nasmeju publiku već da je ozbiljno uplaše.

Uz najnoviji film popularne franšize „Noć veštica” na repertoaru će se naći i horori: „Park užasa” i „Opatica iz pakla”.

Čekamo vas na Halloween nightu u bioskopu Cineplexx 31. oktobra!

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...