•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Daniel Craig dobio zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih

Daniel Craig dobio je zvezdu na holivudskoj Stazi slavnih, samo nekoliko dana pre nego što se u SAD-u počinje prikazivati novi film o James Bondu - "No Time To Die".

Nedelju nakon objavljivanja novog filma o Jamesu Bondu Craig je postao 2704. slavna ličnost koja je svoje ime postavila na Stazu slavnih u Los Angelesu.

Njegovu zvezdu predstavili su na ceremoniji producenti Bonda Michael G Wilson i Barbara Broccoli, kao i kolega iz "No Time To Die" Rami Malek.

Craigova zvezda smeštena je pored bivšeg agenta 007 Rogera Moorea. On je četvrti Bond kojem je ukazana ova čast nakon Moorea, Davida Nivena i Piercea Brosnana.

Craig se zahvalio Michaelu Wilsonu i Barbari Broccoli, kazavši da bez njih danas ne bi bio ovde.

"Nikada nisam mislio da ću čuti ovo što govorim, ali apsolutna mi je čast prošetati celim Hollywoodom", kazao je.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu