•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Daniel Craig u filmu "No Time To Die" završava svoju ulogu Jamesa Bonda

Glumac Daniel Craig potvrdio je kako je uloga u filmu "No Time To Die" poslednja koju će ostvariti u filmovima o Jamesu Bondu. Poručio je kako je srećan što je potpisao poslednji ugovor za ovu franšizu.

"Neko drugi treba da nastavi ovaj projekat. Bio je to težak rad i imali smo neverovatnu saradnju. Ono što me je najviše motivisalo je to što sam s nekim ljudima na filmovima radio 30 godina", rekao je Craig.

Ovaj ugovor smatra poslednjim pozdravom kolegama s kojima je proveo tolike godine.

Navodno će za ovu ulogu dobiti 25 miliona američkih dolara. Do sada je glumio u "Casino Royal", "Skyfall", "Spectre" i "Quantum od Solace".

Ranije je govorio kako bi radije prerezao svoj vrat nego ponovo glumio u novom filmu ove franšize, ali odlučio je da potpiše još jednom.

Nakon pojavljivanja u filmu James Bond postao je izuzetno popularan. U intervjuima je rekao kako mu je trebalo 20 godina da se navikne na život slavne osobe.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...