•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Daniel Giménez Cacho

Daniel Giménez Cacho živi u Meksiko Sitiju, a rođen je u Španiji. Glumu je učio u Meksiku i Evropi. Trenutno glumi u seriji "Locas de Amor".

Njegovi filmovi su Expediente del Atentato, La Leccion de Pintura, Somos lo que Hay, Amor en Fin, Arrancame la Vida, Voy a Explotar, La Zona, The Black Pimpernel, Las Vidas de Celia, Voces Inocentes, La Mala Educacion, Perder el Cuestion de Metodo, Nicotina, Asesino en Serio, La Virgen de la Lujuria, Aro Tolbukhin, No Somos Nadie, Vivir Mata, Sin Verguenza, El Principe del Pacifico, Celos, El Coronel No Tiene Quien le Escriba, Profundo Carmesi, Nadie Hablara de Nosotros Cuando Hayamos Muerto, El Callejon de los Milagros, En Medio de la Nada, Ambar, La Invecion de Cronos, Solo con tu Pareja, Cabeza de Vaca, Camino Largo a Tujuana i Algunas Nubes.

Dobitnik je brojnih meksičkih i španskih nagrada, režirao je nekoliko pozorišnih produkcija i glumio u brojnim dramama.


Filmografija:
2013 Criósfera (pre-production)
2012 El Santos VS la Tetona Mendoza
2012/I Come Out and Play
2012 Blancanieves
2012 Colosio: El Asesinato
2012 Get the Gringo
2011 A Painting Lesson
2010 Gritos de muerte y libertad (TV series)
2010 El Narco
2010 The Attempt Dossier
2010 We Are What We Are
2010 Samantha (short)
2009 Locas de amor (TV series)
2009 Cuéntame (TV series)
2009 Tres piezas de amor en un fin de semana
2008 Tear This Heart Out
2008 Voy a explotar
2007 La zona
2007 Flash Lesson (short)
2007 The Black Pimpernel
2006 Las vidas de Celia
2004 Innocent Voices
2004 Perder es cuestión de método
2004 Juegos polimpicos (short)
2004 The Trip (short)
2004 Bad Education
2003 Nicotina
2002 I Murder Seriously
2002 Aro Tolbukhin in the Mind of a Killer
2002 The Virgin of Lust
2002 God Is on Air
2002 Life Kills
2001 Y Tu Mamá También
2001 No Shame
2000 Le prince du Pacifique
1999 Celos
1999 No One Writes to the Colonel
1998 Demasiado corazón (TV series)
1997 Sistole Diastole (short)
1997 Adiós mamá (short)
1996 Deep Crimson
1995 En el aire
1995 Nadie hablará de nosotras cuando hayamos muerto
1995 Midaq Alley
1994 Ámbar
1994 Nicolás (short)
1993 En medio de la nada (as Daniel Jiménez Cacho)
1993 Cronos
1992 La dedicatoria (short)
1992 Objetos perdidos (short)
1991 Love in the Time of Hysteria
1991 Bandits
1991 Cabeza de Vaca
1991 Camino largo a Tijuana
1990 La última luna (short)
1990 The Two Way Mirror (TV short)
1989 Violencia a sangre fria (TV movie)
1989 La muerte es un lugar solitario (short)
1989 Teresa (TV series)
1988 Punto de arroz (short)
1987 El retrato de Anabella (short)
1987 Herencia maldita
1986 La mariposa (short)
1986 Hora Marcada (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

Otkazana serija koju producira Megan Markl
BELDOCS predstavlja selekciju VATROMET
Predstavljeni Srpski takmičarski program, Beldocs Industry...
"Priče iz Drugog rata" Aleksandra Zografa
Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 5. maja do 11. maja
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 5. do 11. maja
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 12. do 18. maja
Izložba “Feministička avangarda 70-ih. Radovi iz...
ZVEZDE MARVELOVOG FILMA „DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU...
Izabran novi Doktor Hu
Imerzivna stvarnost Beldocs festivala u Bioskopu Balkan
BELDOCS - prodaja ulaznica od danas na svim lokacijama
Najava specijalnog programa 15. Beldocs festivala: Žena...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 5. do 11....
XR izlozba: Imerzivna stvarnost Beldocs festivala u...
Sutra počinje "Kustendorf"
Otvorena izložba „Tragovi jednog vremena: Filmski plakat...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 12. do 18....
Hrana kao večna inspiracija – Najpoznatiji „foodie“...
Uloge u kojima ste voleli Benedikta Kamberbača
Nišville danas obeležava svetski Dan Džeza u Nišu i...
Oskarovac Nikola Pjovani sa sekstetom premijerno u Beogradu
Sutra počinje Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala
17. Beogradska internacionalna nedelja arhitekture – BINA...
„DOKTOR STREJNDŽ U MULTIVERZUMU LUDILA“ OD DANAS U...
Uroš Krčadinac i Lav Mrenović predstavili rezultate...
Retrospektive filmova i Master Class predavanja Karpa...
22 umetnika i umetnica iz Srbije i 12 iz inostranstva na...
„BAZ SVETLOSNI“ I NAJNOVIJI TREJLER STIŽU PRED PUBLIKU...
„AVATAR: PUT VODE“ (AVATAR: THE WAY OF WATER) –...