•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Daniel Radcliffe - da nemam devojku i porodicu, poludeo bih

Glumac Daniel Radcliffe misli da su dobri odnosi sa porodicom i partnerom najvažniji životni pokretač. Zvezda filma "Harry Potter" sa svojom porodicom i prijateljima redovno se susreće, druži i poverava im se.

Kad god sam nesrećan ili sam u nekoj nedoumici, obratim se nekome iz bliskog kruga i oni mi pomognu da rešitm probleme. Imati oko sebe ljude od poverenja pravo je bogatstvo, savetujem vam da se posvetite onima koje volite, bilo da se radi o roditeljima, braći i sestrama, ljubavnim partnerima ili prijateljima – kaže 23-godišnjak koji u svojoj devojci producentici Rosie Coker pronalazi najveću podršku.

Da nemam nju, poludeo bih. U svetu glume u kojem radim puno je neurotičnih ljudi s kojima jedva da mogu razgovarati o poslu, a kamo li o nečemu drugom – požalio se glumac aktivista organizacije The Trevor Project, u kojoj svakodnevno radi na prevenciji suicida među lezbejkama, biseksualcima, transseksualcima i uopšteno ljudima mlađima od 24 godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...