•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danielle Panabaker

Izuzetna i talentovana mlada glumica Danijel Penabejker brzo je ugrabila pažnju gledalaca kao jedna od najdinamičnijih talentovanih glumica u Holivudu.

Njen najnoviji film, Girls Against Boys (režija Austin Chick), premijerno je prikazan na SXSW 2012., čiji se početak prikazivanja u bioskopima očekuje kasnije ove godine.

Penabejkerova je nedavno glumila uz Amber Herd u trileru The Ward (režija John Carpenter) i u nezavisnom filmu Weakness (glumi Bobby Cannavale). Ostali filmovi u kojima je glumila su The Crazies (režija Breck Eisner, glume Timothy Olyphant i Radha Mitchell) kao recepcionista u bolnici u malom gradu, čiji stanovnici misteriozno počinju da lude. Takođe je glumila glavnu žensku ulogu u vrlo očekivanom rimejku filma Petak 13-ti, u kome glumi i Jared Padalecki. Za MGM je snimila triler Mr. Brooks (glumi Kevin Costner), za Sony Pictures Yours, Mine and Ours (glume Renee Russo i Dennis Quaid), a za Dizni Sky High (glume Kurt Russell i Kelly Preston).

Na televiziji je glumila kao nepokolebljivo mudra kćerka Džejmsa Vudsa u dramskoj seriji “Shark.” Penabejkerova je osvojila kritiku svojom izvrsnom glumom u miniseriji HBO-a, “Empire Falls”, u kojoj uz nju glume Pol Njumen i Ed Haris.

Njezine ostale televizijske uloge bile su u “Searching for David's Heart”, (za koju je 2005. osvojila nagradu za mladog umetnika za najbolju glavnu mladu glumicu u TV filmu), “Mom at Sixteen”, “Sex and the Single Mom”, i “Stuck in the Suburbs.” Njene vredne gostujuće uloge uključuju “Grimm," “The Guardian” (za koji je 2004. osvojila nagradu za mladog umetnika za najbolju glavnu mladu glumicu u TV seriji). Zapažene gostujuće uloge ostvarila je u serijama "Grimm", "Law and Order: Los Angeles", "Necessary Roughness" i "Memphis Beat", “Chase”, “Medium,“ “Grey’s Anatomy”, “Eli Stone”, “Law and Order: SVU”, "CSI," "Malcolm in the Middle”, i “Summerland.”

Rođena u državi Džordžija, Penabejkerova je maturirala s 14 godina i diplomirala engleski jezik na UCLA. Trenutno živi u Los Anđelesu.

Filmografija:
2013 Deconstruction Red (in production)
2013 Nearlyweds (post-production)
2012 Bones (TV series)
2012 Franklin & Bash (TV series)
2012 Piranha 3DD
2012 Girls Against Boys
2012 Grimm (TV series)
2012 Intercept (TV movie)
2011 Necessary Roughness (TV series)
2011 Memphis Beat (TV series)
2011 The Shunning (TV movie)
2010 Chase (TV series)
2010 Weakness
2010 Law & Order: LA (TV series)
2010 The Ward
2010 Family Guy (TV series)
2010 The Crazies
2010 Medium (TV series)
2009 Grey's Anatomy (TV series)
2009 Friday the 13th
2008 Eli Stone (TV series)
2006-2008 Shark (TV series)
2007 Home of the Giants
2007 Mr. Brooks
2006 Read It and Weep (TV movie)
2005 Yours, Mine and Ours
2005 Rule Number One (short)
2005 Sky High
2005 Summerland (TV series)
2005 Empire Falls (TV movie)
2005 Law & Order: Special Victims Unit (TV series)
2005 Mom at Sixteen (TV movie)
2004 Searching for David's Heart (TV movie)
2004 Stuck in the Suburbs (TV movie)
2004 The Division (TV series)
2003 The Guardian (TV series)
2003 Sex & the Single Mom (TV movie)
2003 CSI: Crime Scene Investigation (TV series)
2003 Malcolm in the Middle (TV series)
2003 The Bernie Mac Show (TV series)
2003 No Place Like Home (TV movie)
2002 Family Affair (TV series)

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 22. do 28. februara
OVE SEDMICE U CINEPLEXX BIOSKOPIMA VAS OČEKUJU FILMOVI SA...
Jelena Gavrilović održaće koncert posvećen Sonji Savić...
52. FEST U CINEPLEXXU
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 22. do 28....