•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danijel Krejg obradovao britanske vojnike u Avganistanu iznenadnom posetom

Glumac Danijel Krejg pojavio se u kampu Basion u provinciji Helmand da bi predstavio svoj najnoviji film o Džejmsu Bondu "Skyfall".

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je posle kratkog govora okupljenim vojnicima, 44-godišnji glumac posetio kamp i upoznao se sa nekim od vojnika.

Krejg je pucao iz oružja koje koriste Britanci u Avganistanu i posetio bolnicu u okviru kampa koja se specijalizovala za lečenje pacijenata koji pate od trauma, prenosi Rojters.

"Bilo je to dobro za moral svih. Veoma je lepo od njega što je izdvojio vreme i posetio nas ovde", rekao je medicinski tehničar, redov Skot Krags.

"Skyfall" je 23. film u serijalu o Džejmsu Bondu i u bioskopima je zaradio do sada 669 miliona dolara.

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu