•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danny Glover najavljuje 'nešto izvanredno' za Lethal Weapon 5

Da li će se to zaista i dogoditi ostaje da se vidi, ali priča se unajveće o Lethal Weapon 5. Još u januaru, producent Dan Lin potvrdio je da je ideja bila da se režiser Richard Donner vrati, a Glover i Mel Gibson da ponove njihove uloge. Sada se Glover malo otvorio o predloženom nastavku.

Dok je Danny Glover oklevao da otkrije previše detalja o samom filmu, glumac je potvrdio da su se o filmu vodile diskusije još u januaru. Glover je pročitao scenario koji mu se naizgled dopadao, ali mnogo toga može da se dogodi za pet, šest meseci. Evo šta je imao da kaže o tome:

"Bilo je razgovora o tome u januaru. Ne želim da dam zaplet na scenariju koji sam pročitao, ali otkrio sam da je zaplet imao vrlo snažnu važnost za neke stvari koje se dešavaju danas. Ali to je bilo u januaru. Istorija se tako brzo menja... Ali jeste, pričalo se o tome. Postoji nešto u planu".

Razgovor o Lethal Weapon 5 odvija se i traje već godinama, ali ništa se nije ostvarilo. Jedno od pitanja koje bi moglo da bude smetnja je Mel Gibson. Redatelј poslednjih godina pokušava da ga vrati. Međutim, nedavno se suočio sa ponovnim optužbama za antisemitske i anti-homoseksualne komentare. Gibson je prethodno izbačen iz Hollywooda nekoliko godina nakon DUI hapšenja 2006. godine, tokom kojeg je iznosio antisemitske komentare.

S druge strane imamo Richard Donnera, koji je nedavno napunio 90 godina, a film nije režirao još od ‘16 Blocks’ u 2006. Donner je predvodio svaki prethodni nastavak u seriji. Vratiti ga iza kamere bilo bi značajno. Govoreći dalјe, Danny Glover je najavio da će se u nastavku dogoditi nešto izvanredno, ukoliko se to dogodi.

"Da, svidelo mi se. Mogu samo da vam kažem, ako se to dogodi, imaće nešto izvanredno u sebi. Ako nam "Lethal Weapon" da neki doprinos u razumevanju malo više... Bilo bi zanimlјivo da se to učini. Bilo bi zanimlјivo videti kako to shvatamo u političkom okviru u kojem se nalazimo; ekonomskom okviru u kojem se nalazimo. A posebno u tom okviru za razliku od zajednica koje su bile pogođene vrstama policijskog nasilјa, vrste policijskih standarda i snage koju oni takođe vrše A ono što bi bilo interesantno sa tog gledišta jeste kakav bi taj pokušaj mogao da bude u ovom konkretnom trenutku".

Franšiza Lethal Weapon započela je 1987. Tokom četiri nastavaka, serija je u bioskopskin blagajnama zaradila 952 miliona dolara. TV emisija zasnovana na filmovima emitovana je tri sezone na Fox-u u periodu od 2016. do 2019.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila