•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Danny Huston

DENI HJUSTON (Danny Huston) je nagrađivani glumac poznat po svestranosti i harizmatičnoj interpretaciji. Pisac je, reditelj i producent, a rediteljski prvenac mu je Mr. North dok se kao glumac probio ulogom u Ivansxtc, osvojivši nominaciju za najboljeg glumca na Independent Spirit Awards. Filmovi u kojima je glumio su Birth, Silver City, The Aviator,The Constant Gardener,The Proposition, Marie Antoinette, Children Of Men, Fade To Black, The Number 23, The Kingdom, 30 Days Of Night, The Kreutzer Sonata, How To Lose Friends And Alienate People, te u hvaljenoj mini seriji John Adams, u kojoj glumi Samuela Adamsa. Glumio je i u hitu X-Men Origins: Wolverine.

Hjustona smo gledali i u filmovima Edge Of Darkness, Robin Hood, The Warrior's Way, te You Don't Know Jack. U 2011. Hjston je glumio u Robert Redfordovom filmu The Conspirator, dao glas u animiranom filmu A Monster In Paris, kao i u filmu Playoff, osvojivši nagradu za najboljeg glumca na Montreal Film Festivalu.

U 2012. Hjuston je glumio u filmu Wrath Of The Titans, kao Posejdon, kao i u filmu Two Jacks. Osim toga glumio je u filmu The Congress i Hitchcock o slavnom reditelju, uz vrhunsku glumačku postavu. Uskoro počinje snimanje filma Libedador reditelja Alberta Arvela Mendoze u Madridu.


Filmografija:
2013 Elvis & Nixon (pre-production)
2013 Libertador (post-production)
2013 The Congress (post-production)
2012-2013 Magic City (TV series)
2012 Hitchcock
2012 Stolen
2012 Boxing Day
2012 Two Jacks
2012 Wrath of the Titans
2011 Playoff
2011 A Monster in Paris
2011 1320
2010 The Warrior's Way
2010 Made in Dagenham
2010 The Conspirator
2010 Robin Hood
2010 You Don't Know Jack (TV movie)
2010 Clash of the Titans
2010 Edge of Darkness
2009 Boogie Woogie
2009 X-Men Origins: Wolverine
2008 How to Lose Friends & Alienate People
2008 The Kreutzer Sonata
2008 John Adams (TV mini-series)
2007 30 Days of Night
2007 The Kingdom
2007 The Number 23
2007 I Really Hate My Job
2006 Fade to Black
2006 Children of Men
2006/I Alpha Male
2006 Marie Antoinette
2006 Covert One: The Hades Factor (TV series)
2005 The Constant Gardener
2005 The Proposition
2004 The Aviator
2004 Birth
2004 Silver City
2004 CSI: Crime Scene Investigation (TV series)
2003 21 Grams
2002 Torture TV
2002 The Bacchae
2001 Hotel
2001/I Eden
2000 Ivansxtc
2000 Timecode
1999 Rockin' Good Times
1998 Susan's Plan
1998 Spanish Fly
1997 Anna Karenina
1995 Leaving Las Vegas
1975 The 'Human' Factor

Podeli:



Preporucujemo

Odrzan prvi beogradski kviz na otvorenom na terasi CineStara
Veritas ojačava sajber otpornost novim rešenjima...