•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dark Knight Rises: Anne Hathaway mislila je da ide na audiciju za ulogu Harley Quinn

Catwoman glumica Ann Hathaway kaže da je zapravo mislila da je bila na audiciji za Harley Quinn kada je konkurisala za ulogu u filmu The Dark Knight Rises.

Ann Hathaway kaže da je zapravo mislila da je bila na audiciji za Harley Quinn kada je konkurisala za The Dark Knight Rises. Objavlјen 2012. godine, treći i poslednji film u Christopher Nolan-ovoj trilogiji filmova o Batmanu sledio je unosnim stopama prethodne dve kinematografske ponude u ukupnom iznosu od 1,084 milijarde dolara na svetskim blagajnama bioskopa.

Treće ponovno ateriranje za Christian Bele-a u ulozi Batman-a, Dark Knight Rises doveo je par klasičnih DC likova u Catwoman i Bane, a Hathaway je preuzela ulogu Seline Kile i Tom Hardy koji je igrao zlobnog maskiranog siledžije Bane-a. Naravno, na velikom platnu Michelle Pfeiffer u filmu Batman Returns i Halle Berry, naravno, ranije su igrane na velikom ekranu, u malignom samostalnom filmu Catwoman. I lik je spreman da se vrati u filmu „Batman“ Matt Reeves-a, a Zoe Kravitz utelovlјuje misterioznu ženu iza maske.

Hathaway je sigurno bila pamtlјiva Catwoman u Dark Knight Rises, ali kako je glumica otkrila u nedavnom intervjuu, prvobitno je mislila da je na audiciji za sasvim drugačiji lik. U razgovoru za BBC 1 Radio (preko CBR-a), Hathaway je rekla da je otišla na audiciju sa Nolan-om, verujući da je za ulogu Harley Quinn, ali da je brzo ispravlјena. Hathaway je objasnila:
"Ušla sam i imala sam taj divnu krojački kroj Vivienne Westvood, sa prugama koje idu svuda. I nosila sam te ravne cipele Joker stila. I pokušavala sam da pružim Chris-u (Nolan-u) te lude male osmehe. Nakon otprilike sat vremena sastanka rekao je: "Pa, siguran sam da vam to ne moram reći, ali to je Catwoman." I ja sam se prebacila u drugu brzinu: "Sad ok, graciozni smo. Graciozni smo. I mrzim moju majicu. Volim moju majcu, ali mrzim je trenutno. Mi smo graciozni."

Hathaway-ina anegdota o mišlјenju da je bila na audiciji za Quinn (lik koji će, naravno, kasnije biti predstavlјen na DCEU-u sa Margot Robbie u ulozi) kad se zaista zalagala za ulogu Catwoman, je smešna jer, zbog jedne stvari, to pokazuje samo koliko je Nolan bio tajan tokom produkcije njegovih Dark Knight filmova. Takođe je smešno, jer su, u stvari, Quinn i Catwoman veoma različiti likovi i to mora da je bilo popriličan šok za Hathaway da mora da promeni brzinu usred njene audicije i donese više klasične vibracije Catwoman nakon što je izvela potpunu ludu u nadi da će dobiti ulogu čudne Quinn.

Naravno, postoje i neke sličnosti između Catwoman i Harley Quinn, velika stvar je u tome što su obe žene žene koje su u njihovom originalnom životu bile nekako zakopčane pre nego što su se podvrgle iskustvima što je imalo za rezultat u potpuno različitom oslobađanju, mnogo opasnijih strana njihovih ličnosti. Ali tu se gotovo sličnosti i završavaju. Catwoman je na kraju bliža Batmanu u njenim misterioznim izgledima, dok je Quinn direktan karakter (zaista, Catwoman je u osnovi ženski Batman, dok je Quinn u mnogo čemu ženski Joker).

Bez sumnje, Hathaway bi napravila zanimlјivu Harley Quinn da je Nolan pokušao da lik postavi u "The Dark Knight Rises". Ali na kraju svega, Quinn zaista ne liči na onu vrstu lika koji bi se uklopio u Nolan-ovu verziju o Batman univerzumu, pa ne čudi što je želeo Hathaway za Catwoman. Na kraju, svet je imao sreće u tome da nađe dobru Catwoman sa Hathaway i dobru Harley Quinn sa Robbie.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila