•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dark Shadows (2012)

“Dark Shadows” je komedija i fantazija zasnovana na istoimenom gotskom serijalu. Reditelj filma je odlični Tim Burton, a u naslovnim ulogama su sve same zvezde filmskog sveta, a pomenućemo samo dvoje, tu je: Johnny Depp kao Barnabas Collins, 200-godišnji vampir i Michelle Pfeiffer kao njegova rođaka Elizabeth Collins Stoddard, povučena vladarka porodice Kolins.

Godine 1752., Džošua i Naomi Kolins, sa malim sinom Varnavom, zaplovili su iz Liverpula u Engleskoj kako bi započeli novi život u Americi. Ali čak ni okean nije bio dovoljan da pobegnu od tajanstvenog prokletstva koje proganja njihovu porodicu. Dve decenije prolaze i Varnava (Džoni Dep) gospodari imanje Kolinvud. Varnava jživi raskalašnim načinom života, dok ne načini tešku grešku slomivši srce Anželike Brušar (Eva Grin). Veštica, u svakom smislu te reči, Anželika ga osuđuje na sudbinu goru od smrti: pretvara ga u vampira, a potom ga živog sahrani. Dva veka kasnije, Varnava slučajno biva oslobođen iz grobnice i izlazi u veoma izmenjeni svet 1972. Vraća se na Kolinvud i otkriva da je nekada veličanstveno imanje propalo. Disfunkcionalni ostaci porodice Kolins nisu mnogo bolje prošli, svaki sa svojim mračnim tajnama.

Uz prvoklasnu glumačku ekipu, odličnu priču, savršene replike i šekspirovski naglasak glavnog aktera, moramo priznati da ovaj film ima sve preporuke i zaista ga vredi pogledati.

Autor teksta: Maja Nikolić
Žanr:komedija, fantazija
Godina:2012
Reziser:Tim Burton
Scenario:Seth Grahame-Smith, John August
Uloge:Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Eva Green
Uzrast:PG-13
Studio:Dan Curtis Productions
Zemlja:United States
Website:darkshadowsmovie.warnerbros.com/index.html
Jezik:engleski
Trajanje:113 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...