•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dark Waters (2019) - uskoro

Velika glumačka imena u filmu zasnovanom na istinitoj priči o borbi male zajednice protiv velikog zagađivača okoline, jedne od najmoćnijih korporacija na svetu.

Robert Bilo je ugledni korporativni advokat koji je čitavu svoju karijeru posvetio zastupanju velikih kompanija hemijske industrije. Jednog dana mu u kancelariju dolazi čovek tvrdeći da je čitav jedan grad zagađen hemijskim nusproduktima koji pogubno deluju na životinje i ljude. Robert odlazi u maleni grad da istraži situaciju i shvata posledice koje hemijska industrija ostavlja na ljude i okolinu, kao i činjenicu da su svi izveštaji hemijskih kompanija, njegovih dotadašnjih klijenata, lažirani. Robert iz pozicije insajdera, podiže tužbu protiv jedne od najvećih američkih kompanija kako bi dokazao da su prikrili informacije o trovanju pitke vode već 40 godina. Kako bi otkrio tajne moćnika, Robert kreće u pravnu bitku za spas ljudi i okoline i sam protiv svih pokušava da dokaže istinu.

Glumci: Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Tim Robbins, Bill Camp, Victor Garber
Režiser: Todd Haynes

Podeli:



Preporucujemo