•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

David Gordon Green snima „Q“

Columbia Pictures nalazi se u završnim predgovorima za prava na novelu „Q“, Evana Manderya. Reditelj bi trebalo da bude David Gordon Green, producent Matt Tolmach.

Radnja je sledeća.

Pred venčanje, neimenovani junak u ovoj nesvakidašnjoj ljubavnoj priči, ugostiće čoveka koji tvrdi da je lično on iz budućnosti i koji zlokobno insistira da se junak ne sme nikako oženiti ljubavlju njegovog života, Q. Autor sumnja u tog stranca, ali vremenom počenje da veruje u njegovu autentičnost i napušta verenicu. Praznina koja će nastati u njegovom životu biće nemoguća da se ispuni. Jedan za drugim, budući on, redovno će dolaziti i insistirati da se oženi nekom devojkom, raspuštenicom, da završi prava, putuje, da počne da trči, prestane da trči, nauči da svira gitaru, čelo, počne sa čitanjem Prusta, da se okrene budizmu, operi i umanji masnoću iz ishrane. Jedina konstanta je autorova ljubav prema Njujorku i njegovoj zauvek voljenoj Q. Zatim dolazi do završnice koja će istopiti i najtvrđa srca (to nisu moje reči, tako kažu).

David Gordon Green poznat je po „Pineapple Express.“

Obzirom da autorska prava još uvek nisu otkupljena o ekipi glumaca se još uvek ništa ne zna.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...