•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

David Tennant u animiranom filmu

David Tennant, poznatiji kao glumac kultne britanske serije Doctor Who i mrzovoljni detektiv kriminalističke serije Broadchurch, pozajmiće svoj glas jednom od likova u animiranom filmu Chew.

Animirani film Chew, nezavisne produkcije, adaptacija je istoimenog stripa autora Johna Laymana i Roba Guilloryja. John Layman je napisao i scenario za filmsku adaptaciju "Chewa", čiju režiju je preuzeo Jeff Krelitz. Prepun neobičnih likova "Chew" je komedija ispunjena akcijom i lovom na ubice.

Središnji lik stripa je detektiv neobičnih sposobnosti. Detektiv Tony Chu ima psihičke sposobnosti koje mu omogućuju da se mentalno poistoveti sa hranom koju jede. Kada zagrize bilo koju stvar sazna što se toj stvari dogodilo, a tu svoju neobičnu moć koristi u proganjanju zločinaca.

Radnja "Chewa" smeštena je u vreme kada je ptičji grip poharao SAD, pa je sva vrsta peradi zabranjena za jelo. Uz ovog neobičnog detektiva priča je ispunjena smešnim likovima s čudnovatim sposobnostima koji čine neobične zaplete.

Glas glavnom liku, detektivu Chu, pozajmiće Steven Yeun, poznati glumac iz serije Živi mrtvaci. Uz njega u filmu učestvuje i Felicia Day, kreatorica serije The Guild i glumica u seriji Eureka.

David Tennant će preuzeti ulogu detektivskog mentora koji postaje zlikovac i neprijatelj detektivu Chuu. Prema izveštavnju THR-a uloga je prvotno bila namenjena Robinu Williamsu, nakon čije smrti je prošle godine produkcija na filmu zastala. Uključenjem Davida Tennanta u glumačku postavu snimanje se može nastaviti.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...